Ενώ Rod Stewart και άλλοι βοηθούν τον λαό τους, μερικοί Έλληνες καλλιτέχνες προτιμούν την πάρτη τους

Ο Rod Stewart αφουγκραζόμενος τα οικονομικά προβλήματα των Βρετανών εκδήλωσε την επιθυμία να βοηθήσει οικονομικά αρκετά από αυτούς στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας βάζοντας πάνω απ' όλα την Βρετανία, αν και δεν είναι οπαδός του κόμματος που κυβερνά.

Ο Rod ξεκίνησε πολύ φτωχός, νομίζω δούλευε αρχικά σαν νεκροθάφτης, φτωχοί ήταν και πολλοί από τους καλλιτέχνες μας, όμως στην πορεία η φήμη και τα χρήματα δεν κάνουν πάντα καλό. σε όλους, ειδικά σ' αυτούς που διαγράφουν το παρελθόν.

Σε αντίθεση με τον Stewart, δεν είναι λίγοι οι Έλληνες καλλιτέχνες που είπαν, έγραψαν ή υιοθέτησαν το χυδαίο  σύνθημα κατά του πρωθυπουργού της χώρας με φανερό σκοπό να το εξαργυρώσουν είτε με περισσότερα εισιτήρια στις συναυλίες τους, είτε με βουλευτικό αξίωμα, ναι θα το δούμε και αυτό, να μας σώζουν καλλιτέχνες που δεν σέβονται όχι τον πολιτικό τους αντίπαλο, αλλά τον συνάνθρωπο τους.

Αυτά συνδέοντας Έλληνες, ακόμα και με την αύξηση της τιμής των αβγών στις ΗΠΑ, αρνούμενοι να συνειδητοποιήσουν το τι συμβαίνει σήμερα στον πλανήτη.

 

Το θέμα δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις ή την αξία του συγκεκριμένου πολιτικού, το ίδιο θα έγραφα και για οποιονδήποτε άλλον, τι να κάνω, σ' αυτό είμαι στο πλευρό του Ράλλη που έλεγε δεν θέλω ου όταν αποδοκίμαζαν τον πολιτικό του αντίπαλο, πόσο μάλλον τώρα που βλέπουμε καλλιτέχνες που εκτιμούμε να γράφουν ή να υιοθετούν ένα σύνθημα που κατεβάζει το επίπεδο πιο χαμηλά και από αυτό που αποκαλούμε του πεζοδρομίου. 

 

Βέβαια στο διαδίκτυο ή στα γήπεδα με συναυλίες βλέπουμε ότι αυτό αρέσει σε μερίδα του όχλου, φαντάζομαι μερικούς από τους πολιτικούς αντιπάλους του πρωθυπουργού να χαζογελάνε ,μόλις θα το διαβάζουν να γράφεται από επώνυμους καλλιτέχνες, γι' αυτό θα τους επιβραβεύσει ίσως δίνοντας τους την δυνατότητα να εκλεγούν βουλευτές, κάτι ήξερε η Αντζυ Σαμίου που δεν ήταν έντεχνη και τραγούδησε το γνωστό τραγούδι επιτυχία της