Οι πολιτικοί μας δεν ξέρουν τι συμβαίνει στην καθημερινότητα του πολίτη

Οι πολιτικοί μας δεν ξέρουν τι συμβαίνει στην καθημερινότητα του πολίτη

Οι πολιτικοί μας, από τον πρωθυπουργό, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους υπόλοιπους ζουν σε ένα δικό τους κόσμο και δεν δίνουν δεκάρα για τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη, που μπορεί να μην είναι της άμεσης αρμοδιότητος τους, όμως  ένας πρωθυπουργός πρέπει να ζει για την ευημερία των πολιτών του.

Εδώ και δεκαετίες αυτοί που στην ουσία κυβερνούν είναι οι διάφορες συντεχνίες και αυτοί θα κυβερνούν πάντα.

Μερικά μικρά παραδείγματα, μέσα στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου ο ηλεκτρικός σε ώρες αιχμής έχει δρομολόγια κάθε 16' προφανώς για να πάρουν τις άδειες τους οι εργαζόμενοι οι οποίοι είναι απίθανο να παίρνουν λιγότερα από 2500 τον μήνα.

Αυτό δεν ισχύει για το metro γιατί αυτοί έχουν προσληφθεί με άλλους όρους, δρομολόγια κάθε 16' θα έχουν τα αεροπλάνα Παρίσι-Λονδίνο.

Το Σάββατο στο Πέραμα πλημμύρισαν οι δρόμοι μετά από μια σύντομη μπόρα γιατί δεν έχουν καθαρίσει τα φρεάτια, δηλαδή αυτοί οι εργαζόμενοι στον δήμο τι ακριβώς κάνουν;

Σήμερα Τρίτη στη Σαλαμίνα υπάρχει τόσο σκουπίδι που δεν μπορείτε να φαντασθείτε, προφανώς θα περάσουν την Πέμπτη, αμέτρητοι βέβαια οι εργαζόμενοι στους δήμους, όλοι στα γραφεία.

Όλοι θέλουν να κάθονται και να κάνουν 2-3 ώρες δουλειές γραφείου, βέβαια και η υπόλοιπη χώρα δεν πάει πίσω, τα ΜΜΕ δούλευαν μέχρι την Τετάρτη με κάποιες βάρδιες για την Πέμπτη, γενικά ο κρατικός μηχανισμός παρουσιάζει παντού προβλήματα.

3 μήνες διακοπές για τους εκπαιδευτικούς, μόλις γυρίσουν το πιθανότερο είναι να κάνουν απεργία, δεν τους αρέσουν οι αλλαγές και η απεργία όταν πληρώνεσαι έχει την γοητεία της.

Πόσα χρόνια έχει να μπει στον ηλεκτρικό ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι, ποιος φροντίζει για τα σκουπίδια τους, πήγε κάποιος δικός τους για πρόβλημα υγείας σε εφημερίες νοσοκομείου, δεν νομίζω, λειτουργούν σαν Βασιλιάδες.