Μια διαδρομή στο τρόλει της Κυψέλης με συνεπιβάτη τον Γιάννη Πετρίδη

Άνω Κυψελιωτης, γέννημα θρέμμα εγώ, καμιά φορά έβλεπα τον Γιάννη στο τρόλεϊ το πρωί, ενώ πήγαινε στο γραφείο του, στην δισκογραφική εταιρεία Ελλαδισκ (οδος Μαυροκορδατου), κρατώντας υπό μασχάλη, τι άλλο, LP's ...Εγω απλά πήγαινα στο Γυμνασιο. Συνήθως το απογεύμα καθε Σαββάτου, τον ακουγαμε επί 30' στο ραδιόφωνο όπου παρουσίαζε τα νέα τραγουδια που είχαν μόλις κυκλοφορήσει.

Συμμετείχα και σε διαγωνισμούς που διοργάνωνε και συχνά κέρδιζα 45αρια δισκάκια που πήγαινα και τα παραλαμβάνα απο το γραφείο του. Ήταν ήδη ο πιο σοβαρός, ποιοτικός με την καλύτερη ακουστικά φωνή (απαράλλαχτη, αναλλοίωτη έως σήμερα!) από όλους τους τότε dj ή ανταγωνιστικους ραδιοφωνικους παραγωγούς .

Ένα φαινόμενο που ,όπου και να βρισκόμουν σε ολη τη ζωη μου, σε οποιαδήποτε χώρα της "διαδικτυακής εποχής" τον άκουγα οπότε ευκαιρουσα (πχ Γεωργια, Ντουμπάι, Κύπρο, Ινδία, Σερβια) και κάθε φορά που οδηγώ το συτοκινητο μου στην Αθήνα, κατά τις 16-17.0¥μμ. .Εκτός των ποιοτικων εκπομπών του, μου θυμίζει τα γυμνασιακα μου χρονια κσι με... αναζωογονεί.. !

 

Vassilis Skron

 

Video Url

 

Την σελίδα μας την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ' αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες. Δυνατότητα επιλογής από 9 μουσικά ψηφιακά μας βιβλία. apotis4stis5@yahoo.com