Σε 3 χρόνια θα είναι σε καλύτερη κατάσταση το 20% των αντιεμβολιαστών και αυτοί που τους στηρίζουν ή το υπόλοιπο 80%;

Σε 3 χρόνια θα είναι σε καλύτερη κατάσταση το 20% των αντιεμβολιαστών και αυτοί που τους στηρίζουν ή το υπόλοιπο 80%;

Από τον Κώστα Ζουγρή

Σταθερά οι αντιεμβολιαστές υποστηρίζονται μεταξύ τους σε κάθε επίπεδο. Πολιτικό με την μη ευθεία καταγγελία της θέσης τους η οποία όμως σύμφωνα με όλους τους ειδικούς επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο αφού όσο υπάρχει αυτό το μεγάλο σχετικά ποσοστό των ανεμβολίαστων ό ιός θα είναι σταθερά ανάμεσα μας.

Σε αθλητικό επίπεδο οι αντιεμβολιαστές είναι υπέρ του Τζόκοβιτς και εναντίων του Τσιτσιπά πουέκανε το εμβόλιο παίρνοντας θέση ακόμα και σε αγωνίσματα όπως το τένις τ οποίο πολλοί ίσως δεν θα ξέρουν πώς το παίζουν.

Σε θρησκευτικό επίπεδο συχνά είναι φανατισμένοι και σε μερικές περιπτώσεις παλαιοημερολογίτες.

Και βέβαια πάνω απ' όλα αντίπαλοι του Μητσοτάκη για τους οποίους είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος, όχι μόνο για τον κορονοϊό, αλλά ίσως και για το ότι δεν τους αγαπάει αυτή που θέλουν.

Η αντιπολίτευση η οποία όταν ασκούσε στους δρόμους την πολιτική της είχε στο παρελθόν καλύτερα αποτελέσματα, όμως τώρα αυτό δεν μπορεί εύκολα να επαναληφθεί γιατί χάθηκε στον δρόμο η οργή αυτών που κατάλαβαν ότι δεν έχουν και πολλές πιθανότητες να κερδίσουν κάτι φωνάζοντας αφού ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ψηφίσει νόμους που ουσιαστικά τους ευνουχίζουν σε κάθε επίπεδο.

Ο ιός κάθε μέρα σκοτώνει και από 70-100 άτομα για τα οποία έχουν όλοι ευθύνη και οι ανεμβολίαστοι που είναι ο εύκολος στόχος και επιβαρύνουν περισσότερο το σύστημα υγείας και η κυβέρνηση που δεν υποχρεώνει όσες κοινωνικές ομάδες είναι υπό τον έλεγχο της να εμβολιασθούν, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, πυροσβέστες, δημ. υπάλληλους που έρχονται σε επαφή με το κοινό κλπ και βέβαια η αντιπολίτευση που κουτοπόνηρα νομίζει ότι παίζοντας διπλό παιχνίδι στο θέμα του κορονωϊού θα βγει κερδισμένη, κάτι που βέβαια δεν συμβαίνει.

Αν πάει εντελώς εναντίων θα γίνει περιθώριο σε εποχή που θέλει να παραμείνει σαν κόμμα εξουσίας, ενώ αν υποστηρίξει ανοικτά τον εμβολιασμό, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές θα χάσει νομίζει τους φανατικούς ακραίους οπαδούς της που θέλουν επανάσταση σε όλα τα επίπεδα για να πάρουν εκδίκηση για γεγονότα που συνέβησαν όταν αυτοί δεν ζούσαν και με τα οποία βέβαια δεν ταυτίζονται και ιδεολογικά αφού στην πλειοψηφία τους αυτοί που φωνάζουν οικονομικά δεν είναι και οι πιο φτωχοί.

Ο ιός κτυπάει όλο και νεότερες ηλικίες, δεν πρόκειται να φύγει στα επόμενα χρόνια και θα μας βασανίζει, ενώ θα παίρνει καθημερινά ανθρώπους που μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα υγείας, όμως θα ζούσαν μερικά χρόνια ακόμα.

Για το ότι παίρνω θέση υπέρ του εμβολιασμού, αυτό είναι δικαίωμα μου, όπως και δικαίωμα του 80% που έχει τις ίδιες απόψεις με εμένα, τώρα το 20%, εκτός του ότι πρέπει να δώσει σημασία και στην πλειοψηφία, πρέπει να να κοιτάξει πάνω απ' όλα και το δικό του συμφέρον και να μην ακούει τους μη ειδικούς ή αυτούς που νομίζουν ότι θα έχουν όφελος σαν αντιεμβολιαστές, το παραμύθι του ότι δεν έχει νοσήσει κανείς γνωστός τους έχει τελειώσει, όπως και το ότι δεν έχουν ακούσει για κάποιον που πέθανε.

Ας μας πούνε λοιπόν πόσοι από το περιβάλλον τους έχουν νοσήσει και υπέφεραν ενώ είναι ανεμβολίαστοι και τι συμβαίνει με τους αντίστοιχους εμβολιασμένους.