Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε ο άνθρωπος στην Γη συναίσθημα & λογική βρίσκονται σε μία ατελείωτη αντιπαλότητα, το ποιός τελικά είναι ο νικητής είναι κάτι που το κρίνει ο χρόνος.

Ιστορικά όμως δύσκολα θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι το συναίσθημα είναι σωστό να επικρατεί, αφού μια δεύτερη σκέψη πάντα μπορεί να ανατρέψει μια κατάσταση που δημιουργήθηκε κάτω από συναισθηματική κατάσταση.

Βέβαια είναι σχεδόν αδύνατο ένας συναισθηματικός άνθρωπος να λειτουργήσει με λογική, όπως και είναι αδύνατο ένας που νομίζει ότι είναι λογικός να αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί από κάποιο συναίσθημα.

Είναι δυνατόν όμως να συνυπάρξουν δύο άνθρωποι που κυριαρχούνται από αυτά τα διαφορετικά συναισθήματα; την απάντηση μπορεί να δώσει ο καθένας από εμάς που έχει ζήσει ή ζει ανάλογες καταστάσεις για πολλά χρόνια, αλλά σίγουρα και τα δύο μέρη πάντα θα πιστεύουν ότι έχουν δίκιο.

Δυστυχώς ΄ο ξαφνικός θάνατος΄ που προκαλούν κάποιοι με λανθασμένες παρορμητικές αποφάσεις τους, όπως στην προκειμένη περίπτωση αυτός της ΕΡΤ, πέρα από το κακό που θα κάνει σίγουρα στη χώρα, αφού δεν έχει προηγούμενο στον πλανήτη και είναι κατάφορα αντιδημοκρατικό και δείγμα ανικανότητας χειρισμού του όποιου προβλήματος υπήρχε, μπορεί να έχει και συνέπειες υγείας σε προσωπικό επίπεδο για κάποιους.

Θα έχετε καταλάβει ότι μ' αρέσει να προσπαθώ να συνδυάζω τραγούδια με την καθημερινότητα σε ένα παιχνίδι λογικής και συναισθήματος.

Η τρέχουσα κατάσταση με ατελείωτες εφιαλτικές νύχτες, έφερε στο μυαλό μου την νύχτα που πέρασε τις Τρύπες κι αυτό το τραγούδι

 
 
Αντίθετα με τον Αγγελάκα, πιστεύω ότι ο χρόνος είναι αυτός που βάζει τα πράγματα στην θέση τους είτε χρειάζονται ώρες, μέρες, μήνες ή χρόνια.
 
Κώστας Ζουγρής