Γιατί οι Έλληνες δεν τραγουδάνε πια το I Will Survive σε καμία εκδοχή του

Γιατί οι Έλληνες δεν τραγουδάνε πια το I Will Survive σε καμία εκδοχή του

Aπόλυτα δίκαιο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, στόχος του να πεθάνουν ΟΛΟΙ οι Ελληνες

https://www.youtube.com/watch?v=Maz9ddxEQnM
Για να επιζήσουμε πρέπει να ακούμε συνέχεια το
https://www.youtube.com/watch?v=h5EofwRzit0
μήπως και μας πιάσει η ατάκα του.
Με το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών της ΕΡΤ έχει ενταθεί το Pressing των ιδιωτικών για να μας πείσουν ότι δεν θα γλυτώσουμε και ότι ο μεγάλος αδελφός θα μας βρεί αν αποκρύπτουμε εισοδήματα και γενικά αν δεν μας αρέσει η ζωή τύπου Total Recall
https://www.youtube.com/watch?v=WFMLGEHdIjE
Από την άλλη διαβάζουμε τη λίστα με τις 100 πιο κερδοφόρες εταιρίες και βλέπουμε ότι δηλώνουν μέσω όρο κερδών 2,6% στον τζίρο τους που ήταν 25,83 δισ. ευρώ, κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) 1,52 δισ. ευρώ, κέρδη προ φόρων και τόκων (EBIT) 1,04 δισ. ευρώ, κέρδη προ φόρων 0,88 δισ. ευρώ και, όπως προαναφέρθηκε, καθαρά κέρδη σχεδόν 0,7 δισ. ευρώ.
Οι υπόλοιπες εταιρίες δηλώνουν εδώ και αρκετά χρόνια ζημιές! Προφανώς πρόκειται για φιλάνθρωπους που δεν θέλουν να κλείσουν, γι 'αυτό πχ μία από αυτές τις ζημιογόνες, ενέκρινε σε συνέλευσή της αμοιβή 1000000 ευρώ ετησίως για τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου και 3000 τον μήνα για τον καθένα, ανεξάρτητα του πότε και αν συνεδριάσουν.
Η συγκεκριμένη ιστορική εταιρία είναι από αυτές που διαμορφώνουν τη γνώμη του ελληνικού λαού.
Υπάρχει πρόβλημα για όλες τις επιχειρήσεις, αυτό είναι αποδεκτό, αλλά και το να είναι οι περισσότερες ζημιογόνες σε συνεχόμενες οικονομικές χρήσεις και όσες δηλώνουν κέρδη να δηλώνουν 2,6% επί του τζίρου τους, είναι πραγματικά αστείο, ποιός δουλεύει με τόσο χαμηλό ποσοστό.
Κώστας Ζουγρής