Γιορτές, καρναβάλια, πέταμα αετού, διασκεδάσεις και άλλα...πανηγύρια

Επειδή πλησιάζουν γιορτές, καρναβάλια, πέταμα αετού, διασκεδάσεις και ο καιρός φτιάχνει σιγά-σιγά, όλοι έχουμε ανάγκη από ήλιο, καλή διάθεση και γέλιο, που δίνει και παράταση στην πολλές φορές μίζερη πραγματικότητα. Ένα δεύτερο κύμα παραστάσεων …αποστάσεων, άλλων τινών γεγονότων αλλά φορές εφευρετικών, άλλες άτυχων στιγμών, παρατάσσονται πιο κάτω, με την ολοδική τους οπτική ελευθερία λόγου και εικόνας. Απολαύστε …άφοβα.

panigiria 1

 

Τα πάρτυ της νεολαίας έχουν ρόζ χρώμα όταν έχουν τέτοιους υποστηρικτές και ξε-σηκώνουν …θύελλες.

 

panigiria 2

 

Επειδή είμαστε πολύ… άρρωστοι από διάφορες «παιδικές» ασθένειες, οι «γιατροί» της νύχτας στην «Β’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ» - ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ-ΞΕΦΤΙΛΑΔΙΚΟ!!! Έχουν τις λύσεις και ο… θεός βοηθός.

 

panigiria 3

Από την νυχτερινή διασκέδαση μπορούν να λείπουν τέτοια «νούμερα». Ο μοναδικός «Κάτμαν» σε νέες περιπέτειες και το αστείρευτο λαρύγγι του Γιώργου Ταμπάκη σε καινούργια «παρατράγουδα» για τα … πανηγύρια.

 

panigiria 4

 

Πλησιάσουν αποκριές. Αφού το «κουνήσαμε» τρώγοντας και χορεύοντας «ΓΟΥΡΝΟΠΟΥ-λάτιν»!!! στο Κλεμεντί Κορινθίας, το …τσικνήσαμε με ρεμπέτικα-λαϊκά στην πλατεία Πάργης στα Γιάννενα (πίσω από την εκκλησία), για να μας δεί και …ο θεός.

 

panigiria 5

 

Φέτος στο Καρναβάλι της αποκριάς στην Πάτρα αλλά και αλλού, διασκεδάζουν όλοι, κυριολεκτικά. Ζωντανοί – Νεκροί – Ινδιάνοι και Τσιγγάνοι. Οποιαδήποτε ομοιότητα με τα παραπάνω πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις … δεν είναι συμπτωματική. Εδώ στην Ελλάδα, τα πάντα μπορούν τα συμβούν.

 

panigiria 6

 

Στις γιορτές, τα πανηγύρια, το φαί και την καλή παρέα δεν λέμε ποτέ Όχι. Τώρα αν τα πρόβατα το διασκεδάζουν ψητά στην σούβλα … αυτό δεν μας ενοχλεί καθόλου.

 

panigiria 7

 

Η σωστή διασκέδαση θέλει όμως και σωστούς καλλιτέχνες, με γνώση στο όργανο. Επίσης σωστή «ορθογραφία», σωστή εμφάνιση και σωστό κούρεμα, τα υπόλοιπα είναι… απλώς λεπτομέρειες.

 

panigiria 8

 

Η σωστή διασκέδαση θέλει και σωστό κορμί με «άποψη» παντού και πάντα και ο Γιάννης Σπαλιάρας, μάλλον ξέρει την σωστή συνταγή και την «σωστή» μουσική για να ξεσηκώνει… τα πλήθη. Ακολουθήστε τυφλά.

 

panigiria 9

 

 

Οι καλλιτέχνες που φροντίζουν σωστά τις εμφανίσεις τους και επιλέγουν τα κατάλληλα μέρη για Live, φαίνονται.
Ο Αντώνης Ρέμος που «δεν θα είναι κοντά μας» στο “Kahlua café bar” στην Νάξο και ο Δημήτρης Υφαντής που είναι εμβολιασμένος για όλες τις ασθένειες. Από κάτω η αφίσα «Δεν πετάμε τίποτα» τα «λέει» όλα.

 

panigiria 10

 

 

Η παρέλαση μεγάλων ονομάτων συνεχίζεται παντού. Η Κατερίνα Στανίση, ως καλή μαθήτρια εμφανίζεται στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αυλών –Κοζάνης και οι Άγγελος Δαδάρος, λέγε με “Fu Manchu” και ο «πασίγνωστος» DJ simos (χορεύω σε πίστες)!! στο club “Apodrasi” – Κρύα Βρύση Δράμας, «μιλάμε» για πολύ δράμα.

 

panigiria 11

Τα παραπάνω «Ονόματα» πίστας και γλίστρας, δεν νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις. «Μιλάνε» από μόνοι τους.

 

panigiria 12

 

Για να περάσουμε και στον διεθνή έντεχνο χώρο. Η Όλγα Φαρμάκη, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της – επιχειρηματίας, μοντέλο, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και χορεύτρια, δηλαδή «πολυεργαλείο» διασκέδασης εκτάκτως στον Άγιο Βλάση –Αγρινίου και η Μαρία –Καλομοίρα-Κάρολ Σαράντη ή απλώς Καλομοίρα, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, πανελίστρια, στο “Greek Folk Festival” στην Βαλτιμόρη των ΗΠΑ και εις ανώτερα λοιπόν.

 

panigiria 13

 

Για να κλείσουμε όμορφα, λαμπρή Ελληνική εκδήλωση «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΙΠΑΣ»-2013. Ο Σύλλογος Θεσσαλών του Ντύσσελντολφ-Γερμανίας οργανώνει κάτι το εντελώς μοναδικό. Ή ξέχασαν τα Ελληνικά τους ή υπάρχει κάτι «πονηρό» και δεν μας το λένε.

 

 

Δείτε ακόμη:

 

>> Μέρος 'Α

>>

>>

>>

>>