Ετοιμάζεται το Sam and Victor's Day Off, το spinoff του Ferris Bueller's Day Off

Ένα spinoff της αγαπημένης κωμωδίας του John Hughes του 1986, Ferris Bueller's Day Off , με τίτλο Sam and Victor's Day Off , βρίσκεται στα σκαριά στην Paramount, όπως επιβεβαίωσε το EW.

Η ταινία, η οποία προέρχεται από τους δημιουργούς του Cobra Kai, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, και Josh Heald, ακολουθεί την αυθημερόν περιπέτεια των τιμώμενων υπαλλήλων που πήγαν τη Ferrari του μπαμπά του Cameron (Alan Ruck) σε μια ευχάριστη βόλτα στην ταινία του 1986. Τους παρκαδόρους, που δεν είχαν ονόματα στην αρχική ταινία, έπαιξαν ο Richard Edson και ο αείμνηστος Larry "Flash" Jenkins, ο οποίος πέθανε το 2019.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το ποιος θα παίξει τους παρκαδόρους αυτή τη φορά ή ποιος θα σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά ο Bill Posley, ο οποίος είναι ο executive story editor του Cobra Kai και πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη του μεγάλου μήκους σκηνοθετική προσπάθεια Bitch Ass at SXSW, ετοιμάζει το σενάριο.

Το Ferris Bueller's Day Off ακολουθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα του Matthew Broderick, έναν μαθητή γυμνασίου ο οποίος μαζί με τους φίλους του Cameron και Sloane (Mia Sara), κάνουν σκασιαρχείο, περνώντας μία μέρα γεμάτη εκπλήξεις. 

  Το Ferris Bueller's Day Off, αποτελεί μία κλασική και εισπρακτική επιτυχία της δεκαετίας του '80, έχοντας εισπράξει 70,7 εκατομμύρια δολάρια από προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων δολαρίων, η ταινία ενέπνευσε επίσης μια σύντομη κωμική σειρά το 1990, με πρωταγωνιστή τον Charlie Schlatter ως Ferris Bueller και την Jennifer Aniston ως εχθρική αδελφή του, Jeanie Bueller.

Ο Paul Young (Key & Peele) είναι παραγωγός του Sam and Victor's Day Off μέσω της εταιρείας του, Make Good Content. Ο Stephen Cedars, ο Benji Kleiman και ο Scott Yacyshyn είναι συνεργάτες παραγωγοί στην ταινία, ενώ ο Devon Young είναι ο εκτελεστικός υπεύθυνος που επιβλέπει το έργο για το Make Good.