Η Lady Gaga επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Joker» «Folie à Deux»

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο sequel της ταινίας Joker  του Todd Phillips του 2019 μαζί με τον Joaquin Phoenix.

Η μουσικός και ηθοποιός μοιράστηκε ένα teaser της ταινίας που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή τόσο της ίδιας όσο και του Phoenix στο Joker: Folie à Deux νωρίτερα σήμερα (4 Αυγούστου).

Ο Phillips επιβεβαίωσε τον Ιούνιο, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στο instagram profile του, ότι έπεται η συνέχεια του Joker του 2019. Η πρώτη εικόνα δείχνει το εξώφυλλο του σεναρίου που έγραψε ο ίδιος και ο συνεργάτης του Scott Silver, τον Phoenix που διαβάζει το σενάριο.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του Folie à Deux, αναφέρθηκε ότι η Gaga ήταν σε πρώιμες συζητήσεις για να υποδυθεί τη Harley Quinn, την ψυχίατρο του Joker στο Arkham Asylum που τον ερωτεύεται, τον βοηθά να ξεφύγει από τo άσυλο και καταλήγουν μαζί. Φημολογήθηκε επίσης ότι η ταινία –ο τίτλος της οποίας μεταφράζεται σε «τρέλα για δύο» στα γαλλικά– θα είναι μιούζικαλ.

Η Gaga είχε πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους τα τελευταία χρόνια, όπως στο A Star Is Born του 2018 –μια παραγωγή του Phillips– και το περσινό House of Gucci.

Η επιβεβαίωση της Gaga για τη συμμετοχή της στην ταινία έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της. Το Joker: Folie à Deux πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024 – ακριβώς πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρωτότυπου Joker. Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγή του Joker: Folie à Deux θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.