Τα πιο εμβληματικά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά μουστάκια

Μία σούπερ λίστα, με 10 από τα πιο εμβληματικά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά μουστάκια >>

 Dacre Montgomery

Stranger Things

Από όλα τα στυλ της δεκαετίας του '80 που παρουσιάζονται στην επική, περιπετειώδη και με horror στοιχεία, σειρά του Netflix, το στυλ του Bill Hargrove είναι το καλύτερο! Η εκπληκτική 80's χαίτη, έρχεται και δένει με το 80'ς εφηβικό πασοκικό μουστακάκι το οποίο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

 

Sam Elliott

The Big Lebowski

Ο Ξένος (Stranger) είναι ο αφηγητής αυτής της πολυαγαπημένης ταινίας, αλλά δόξα τω Θεώ δεν πρόκειται για απλή φωνή, διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να δούμε το υπέροχο ξεσκονόπανο του Sam Elliott.

 

Ned Flanders

The Simpsons

Ο καλοκάγαθος Ned Flanders με τα χρόνια το έχει αποκαλέσει μουστάκι του «Nose Neighbour», «Mr. Tickles», «The Soup Strainer», «The Cookie Duster», «The Pushbroom» και «Dr. Fuzzenstein». Σε κάποια φάση ο Homer, τον έπεισε να το "ξουρίσει"!

 

Bryan Cranston

Breaking Bad

Το μουστακάκι του Bryan Cranston τον συνοδεύει από την αρχή της πρώτης σεζόν, μέχρι το τέλος, ασχέτως με την παροδική εξέλιξη του χαρακτήρα του.

 

Tom Selleck

Magnum PI/Friends

O Tom Selleck είναι σίγουρα ένας από τους βασιλιάδες του "μουστακλιού". Από την εμβληματική σειρά ντετέκτιβ της δεκαετίας του '80, Magnum Pl, μέχρι την ακόμα πιο εμβληματική κωμική σειρά της δεκαετίας του '90, Friends, όπου έπαιξε τον φίλο της Μόνικα, τον Ρίτσαρντ.

 

Daniel Day Lewis

Gangs of New York
Δέκα υποψηφιότητες για Όσκαρ και όχι μία για το μουστάκι; Όχι, ούτε καν τα μαλλιά και το μακιγιάζ; Το πλούσιο ετούτο εδώ μουστάκι, είναι το σήμα κατατεθέν του Bill the Butcher aka Daniel Day Lewis.

 

Samuel L. Jackson

Pulp Fiction

Ίσως το μεγαλύτερο μουστάκι στον κινηματογράφο της δεκαετίας του '90.

 

Sacha Baron Cohen

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

Από τη μία ένας δημοσιογραφικός ήρωας των ΜΜΕ του Καζακστάν με γυαλιστερό κοστούμι και με μαλλιά φωλιά κι από την άλλη ένα μουστάκι αντάξιο ενός δικτάτορα της Σοβιετικής εποχής. 

 

Tom Hardy

Bronson
 Ο Τομ Χάρντι κάνει αυτή την καθηλωτική στροφή ως ο διαβόητος εγκληματίας και ένας από τους πιο βίαιους (αλλά χαρισματικούς) κρατούμενους του Ηνωμένου Βασιλείου Τσαρλς Μπρόνσον.

 

 Will Ferrell

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Ένα πολύ σημαντικό μουστάκι που, κατά πάσα πιθανότητα, μυρίζει πλούσιο μαόνι είναι αυτό του Will Ferrell στον ρόλο του Ron Burgundy.