Think Twice-Celine Dion

Think Twice-Celine Dion

55 ετών η Celine Dion

Η Céline Marie Claudette Dion γεννήθηκε σαν σήμερα στις 30 Μαρτίου 1968 και είναι Καναδή τραγουδίστρια και (περιστασιακή) στιχουργός της γαλλόφωνης και αγγλόφωνης ποπ.

Έχει, επίσης συμμετάσχει ως ηθοποιός σε κινηματογραφικές ταινίες και είναι μία από τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 200.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Το " Think Twice " ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε ως το τρίτο σινγκλ από το τρίτο αγγλόφωνο άλμπουμ της, The Color of My Love (1993) στη Βόρεια Αμερική τον Ιούλιο του 1994, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και την Ιαπωνία. τον Οκτώβριο του 1994, και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες το 1995.

Γράφτηκε από τους Andy Hill και Peter Sinfield και παραγωγή από τους Christopher Neil και Aldo Nova. Σε αυτό το τραγούδι επηρεασμένο από τη ροκ με σόλο κιθάρας, η πρωταγωνίστρια λέει στον εραστή της να «σκεφτεί δύο φορές» πριν την εγκαταλείψει. Το τραγούδι έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες επιτυχίες της Celine Dion στην Ευρώπη και την Αυστραλία, κατακτώντας πολλά charts, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Φλαμανδικού Βελγίου, της Ιρλανδίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παραμένοντας στην κορυφή του UK Singles Chart για επτά εβδομάδες, έγινε τελικά το τέταρτο σινγκλ από γυναίκα καλλιτέχνη που πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο.