Noel Gallagher's High Flying Birds "In The Heat Of The Moment"

Από το νέο άλμπουμ του Noel Gallagher στο οποίο συμμετέχει και ο Johnny Marr

'Chasing Yesterday' tracklist

'In The Heat Of The Moment'
'The Girl With X-Ray Eyes'
'Lock All The Doors'
'The Dying Of The Light'
'The Right Stuff'
'While The Song Remains The Same'
'The Mexican'
'You Know We Can't Go Back'
'Ballad Of The Mighty I'