Τι κρίμα. Πέθανε 39 ετών η ηθοποιός και τραγουδίστρια των Girls Aloud Σάρα Χάρντινγκ

Τι κρίμα. Πέθανε 39 ετών η ηθοποιός και τραγουδίστρια των Girls Aloud Σάρα Χάρντινγκ

Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ, που πάλεψε με τον καρκίνο για ένα χρόνο.

Η Σάρα Χάρντινγκ τον Αύγουστο του 2020 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή έκανε και χημειοθεραπεία, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε η μητέρα της Σάρα με ανάρτησή της στο Instagram.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Σηματοδοτούσε τον κόσμο για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και άνεση να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτήν την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

Η Σάρα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Popstars: The Rivals, το 2002, όταν μαζί με τις Ναντίν Κόιλ,Τσέριλ Τουίντι, Νίκολα Ρόμπερτς και Κίμπερλι Γουόλς επιλέχθηκαν για τη δημιουργία του girl band «Girls Aloud».

Οι Girls Aloud κυκλοφόρησαν μέσα σε δέκα χρόνια πέντε στούντιο άλμπουμ, έφτασαν τέσσεριςφορές στο νούμερο ένα του βρετανικού Top 10και κέρδισαν ένα Βραβείο Brit για την επιτυχία τους «The Promise».

Όταν το 2013 το συγκρότημα διαλύθηκε, η Σάρα ακολούθησε σόλο καριέρα και πέρασε στην υποκριτική, παίζοντας για ένα μικρό χρονικό διάστημα στη βρετανική σαπουνόπερα «Coronation Street» και στη συνέχεια σε ταινίες όπως οι κωμωδίες «Run For Your Wife» και «St Trinian’s 2».

{loadposition donate2