Είναι ο Λέων το καλύτερο ζώδιο;

 Είναι ο Λέων το καλύτερο ζώδιο;

1. Παραδέξου το: έχεις θαυμάσει την προσωπικότητα πολλών λιονταριών που έχεις συναντήσει στην ζωή σου, γιατί όχι μόνο ξέρουν τι θέλουν, αλλά δεν αφήνουν και κανέναν να τους το πάρει από το χέρι!

2. Είναι αυθεντικός: δεν φοβάται να δείξει σε όλους ποιος είναι και δεν κρύβει τα ελαττώματα του κάτω από το χαλί.

3. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν γυρεύει να τις σκορπίσει δεξιά κι αριστερά, σηκώνει στους ώμους το βάρος.

4. Έχει απίθανο γούστο και ότι φοράει, ότι επιλέγει, είναι πάντα κορυφαίο! Κυριολεκτικά απογειώνει ότι επιλέγει, διότι και σακί να του βάλεις, θα το κάνει να μοιάζει glam!

5. Υποστηρίζει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους άλλους. Θα βγει μπροστά και δε θα επιτρέψει σε κανένα να πειράξει τους πιο ευάλωτους!

6. Δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα στη ζωή του. Πάντα θέλει το καλύτερο και θα δουλέψει για αυτό. Επιδιώκει να έχει γύρω τους καλύτερους ανθρώπους, μα κι ο ίδιος, προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του!

7. Δεν επιτρέπει σε κανέναν να του πουλάει λαλακίες και μούρη. Εάν του ξηγιέσαι όμορφα και καθαρά, θα σε σεβαστεί, διαφορετικά, θα σου μάθει πως παίζεται το παιχνίδι.

8. Είναι ηγέτης: δεν είναι αυτός που θα δώσει το πρόσταγμα, αλλά σίγουρα είναι εκείνος που θα εμπνεύσει άπαντες να τον ακολουθήσουν!

9. Προτιμάει να αγαπάει, παρά να μισεί. Είναι το ζώδιο με την μεγάλη καρδιά, που ακόμα κι όταν πληγώνεται, επιλέγει να συγχωρεί και να προσπερνά, να αγκαλιάζει το φως κι όχι το σκοτάδι!

Πηγή: Astrology.gr