Απολαμβάνουμε τον καφέ μας, το φαγητό μας, ακούγοντας μουσική και τι βλέπουμε;

Απολαμβάνουμε τον καφέ μας, το φαγητό μας, ακούγοντας μουσική και τι βλέπουμε;

Ενώ κάνετε την βόλτα σας στις σελίδες μας πίνοντας τον καφέ σας ή απολαμβάνοντας το φαγητό σας, θα πρέπει να λάβετε υπ' όψιν ότι τα έξοδα της σελίδας μας ουσιαστικά καλύπτονται από τις ελάχιστες πηγές εσόδων που έχουμε και τις ελάχιστες πια οικονομίες μας οι οποίες σύντομα θα εξαντληθούν.

Έχει σημασία για μας η ενίσχυση από όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που βλέπετε.

Δεν πρόκειται βέβαια η σελίδα να κλείσει επειδή δεν υπάρχει διάθεση συμπαράστασης, όμως μοιραία θα στραφεί όλο και περισσότερο σε θέματα που δεν θα έχουν σχέση με την μουσική.

Λογικά η κατάσταση δεν θα αλλάξει με τις συχνές εκκλήσεις μου, όσο όμως πληθαίνουν οι επισκέπτες μας, τόσο μειώνονται αυτοί που στηρίζουν, θα τολμούσα να πω ότι κάποιοι νομίζουν ότι μας τιμωρούν επειδή γράφουμε για την νέα μουσική επικαιρότητα, τι να κάνουμε, αυτοί είμαστε εδώ και πολλές δεκαετίες, δεν αλλάζουμε, οι εκκλήσεις μας που δεν βρίσκουν ανταπόκριση, είναι μάλλον μια δικαιολογία στον εαυτό μας.

Κι όμως 1 λεπτό του Ευρώ, μια φορά τον χρόνο, από όλους εσάς, θα ήταν αρκετό για να συντηρηθεί η σελίδα, μελοδραματική, αλλά αληθινή άποψη.

Κώστας Ζουγρής

Η φωτογραφία είναι του Ανδρέα Άνθιμου από το λιμανάκι που κάνουμε ακόμα τα μπάνια μας.