Η αλήθεια δεν κρύβεται! προβάλαμε πρώτοι τις Billie Eilish, Lizzo και τελευταίοι τον Sin Boy

Η αλήθεια δεν κρύβεται! προβάλαμε πρώτοι τις Billie Eilish, Lizzo και τελευταίοι τον Sin Boy

Όσοι μας παρακολουθούν από οποιαδήποτε εποχή και αν ξεκίνησαν θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι εξαιρετικά σπάνια δεν παρουσιάσαμε πρώτοι τα νέα μουσικά κινήματα, τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και τα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Και δεν μιλάμε για την εποχή που υπήρχε μόνο το κρατικό ραδιόφωνο, αλλά και για σήμερα στην εποχή του διαδικτύου που τα πάντα είναι διαθέσιμα σε όποιον ψάχνει.

Η σελίδα μας και η εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη στο Α' Πρόγραμμα ήταν αυτή που έκανε ευρύτερα γνωστές τις Billie Eilish και Lizzo πριν κυκλοφορήσουν άλμπουμ και πριν κα΄νουν έντονη την παρουσία τους στα τσαρτς.

Η συνέχεια είναι γνωστή με αποκορύφωμα την σημερινή ανακοίνωση της αναρρίχησης του Love Hurts της Lizzo στο Νο 1 της Αμερικής.

Αντίθετα από ότι πιστεύουν μερικοί δεν ήμασταν αυτοί που έκαναν γνωστά ονόματα όπως ο Sin Boy, γράψαμε γι' αυτόν σαν μέρος της επικαιρότητας, όταν ήδη ήταν γνωστός.

Όσοι μας στηρίζουν, να ξέρουν ότι το κάνουν για να απολαμβάνουν αυτά που αγάπησαν, αλλά κυρίως για να μαθαίνουν τα παιδιά μας ότι δεν υπάρχει μόνο αυτό που μας πλασάρουν τα κέντρα που ελέγχουν την μουσική που ακούει το κοινό που θέλει 'μασημένη τροφή'.

Κάθε ευρώ που στέλνετε στην σελίδα μας, εκτός από την δυνατότητα να αποκτήσετε κάποιο από τα 8 ψηφιακά μας βιβλία, κρατάει ζωντανή την προσπάθεια μας να μείνουμε ανεξάρτητοι, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, εμάς δεν μας στήριξε, ούτε θα μας στηρίξει καμία κυβέρνηση, γιατί δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα, είμαστε 'ορφανά'.

Eμείς σε λίγο δεν θα υπάρχουμε, έχουμε προσπαθήσει όμως να υπάρχει η προοπτική της συνέχειας, η μουσική δεν τελειώνει ποτέ.

Κώστας Ζουγρής