Someone You Loved-Lewis Capaldi

Someone You Loved-Lewis Capaldi

Από την Σκωτία, ήταν Νο 1 στην Αγγλία και την Αμερική, o Lewis έγινε 27 ετών 

Ηχογραφήθηκε από τον Σκωτσέζο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Lewis Capaldi . Κυκλοφόρησε στις 8 Νοεμβρίου 2018 ως λήψη μέσω της Vertigo Records και της Universal Music , του τρίτου σινγκλ από το δεύτερο εκτεταμένο έργο του, Breach (2018), και αργότερα συμπεριλήφθηκε στο ντεμπούτο του άλμπουμ, Divinely Uninspired to a Hellish Extent (2019).

Το τραγούδι γράφτηκε από τους Capaldi, Samuel Romans και τους παραγωγούς του Thomas Barnes , Peter Kelleher και Benjamin Kohn . Παρουσιάστηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στις 16 Απριλίου 2019 ως το πρώτο σινγκλ των ΗΠΑ.

Γνώρισε εμπορική επιτυχία, φτάνοντας στο Νο. 1 στο UK Singles Chart .  Έγινε το πρώτο Νο. 1 σινγκλ του Capaldi, περνώντας επτά συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του chart και ήταν το σινγκλ με τις περισσότερες πωλήσεις του 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανέβηκε επίσης στο Νο. 1 του Ιρλανδικού τσαρτ για σινγκλ τον Μάρτιο του 2019.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν μεγάλη επιτυχία , φτάνοντας στην κορυφή του Billboard Hot 100 την 24η εβδομάδα του στο chart. Ήταν υποψήφιο για το τραγούδι της χρονιάς στα 62α βραβεία Grammy .  Έλαβε επίσης βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς στα Brit Awards 2020. Από το 2023, είναι το 3ο τραγούδι με τις περισσότερες ροές στο Spotify , με πάνω από 2,9 δισεκατομμύρια ροές στην πλατφόρμα.

 

Ελάτε στη παρέα μας