From Dusk till Dawn, Tito & Tarantula με την Salma Hayek

Μία από τις πιο σέξι σκηνές όλων των εποχών.

Είναι απίστευτο το ότι η Salma Hayek ήταν μόνο στην ταινία κάτω από 10 λεπτά, ωστόσο η σκηνή της θεωρείται το αποκορύφωμα του φιλμ.  

Από το σούρουπο μέχρι την αυγή, η ταινία δράσης τρόμου του 1996 σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και σενάριο Κουέντιν Ταραντίνο, ήταν από ιδέα και ιστορία του Ρόμπερτ Κούρτζμαν .

Με πρωταγωνιστές τους Harvey Keitel , George Clooney , Quentin Tarantino, Ernest Liu και Juliette Lewis , η πλοκή ακολουθεί ένα ζευγάρι Αμερικανών εγκληματιών αδελφών (Clooney και Tarantino) που παίρνουν μια οικογένεια ως ομήρους (Keitel, Liu και Lewis) με τη σειρά. να περάσουν στο Μεξικό, αλλά τελικά να βρεθούν παγιδευμένοι σε ένα σαλούν όπου συχνάζουν βαμπίρ.

Κυκλοφόρησε στις 17 Ιανουαρίου 1996 και έλαβε μικτές κριτικές, καθώς οι κριτικοί περιέγραψαν την ταινία ως καλοφτιαγμένη αν και υπερβολικά βίαιη.

Αφού γνώρισε οικονομική επιτυχία στο box office, έγινε από τότε μια καλτ ταινία και δημιούργησε ένα franchise πολυμέσων από ταινίες συνέχειας, ένα βιντεοπαιχνίδι και άλλες προσαρμογές μέσων.

Video Url