Sharon Van Etten & The Attachment Theory - Afterlife

Από το  ‘Sharon Van Etten & The Attachment Theory ' που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο

Η Sharon Van Etten επέστρεψε με ένα νέο άλμπουμ με το νέο της συγκρότημα, The Attachment Theory , που αποτελείται από τους Jorge Balbi (τύμπανα, μηχανές), Devra Hoff (μπάσο, φωνητικά) και τον πρώην frontperson των TEEN Teeny Lieberson (synth, πιάνο, κιθάρα, φωνητικά). Το ομώνυμο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου μέσω Jagjaguwar.

Πρόκειται για μια πλήρης συνεργασία μεταξύ των μελών του συγκροτήματος. «Για πρώτη φορά στη ζωή μου ρώτησα το συγκρότημα αν μπορούσαμε απλώς να τζαμάρουμε», λέει ο SVE. «Λέξεις που δεν έχουν βγει ποτέ από το στόμα μου – ποτέ! Αλλά μου άρεσαν όλοι οι ήχοι που παίρναμε. Ήμουν περίεργος - τι θα γινόταν;» Έκαναν το άλμπουμ με την παραγωγό Marta Salogni (Bjork, Bon Iver, Animal Collective, Mica Levi) στο πρώην στούντιο της Eurythmics στο Λονδίνο, The Church (που τώρα ανήκει στον Paul Epworth).

Είναι ένας αναμφισβήτητα πιο κυκλοθυμικός, πιο συνθετικός ήχος, τουλάχιστον στο δελεαστικό πρώτο σινγκλ "Afterlife", στο οποίο ξεκάθαρα η Sharon Van Etten είναι όπως δεν την έχετε ξανακούσει. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο, σε σκηνοθεσία της Susu Laroche, παρακάτω.

Video Url