Iron Maiden: Αποχαιρετούν τον Paul DiAnno εν μέσω συναυλίας τους

Paul Di'Anno
Photo by Wikimedia Commons

Δείτε το video με την ομιλία του Bruce Dickinson

Δε θα μπορούσε να λείψει ο συγκεκριμένος αποχαιρετισμός από τους Iron Maiden και συγκεκριμένα από τον Bruce Dickinson, ο οποίος είχε γνωριστεί με τον Paul DiAnno μόλις πριν από λίγα χρόνια. Στη συναυλία των Maiden στο St. Paul της Μινεσότα, ο frontman και αντικαταστάτης κάποτε του Paul DiAnno, Dickinson, αποχαιρέτησε τον τραγουδιστή λέγοντας τα εξής πάνω στη σκηνή:

"Ο Paul έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα δύο πρώτα άλμπουμ, ήταν πρωτοπόρος με το Killers και το πρώτο άλμπουμ, μια καταπληκτική φωνή αφιερωμένη στο ροκ εν ρολ μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής του. Για όσους από εσάς γεννηθήκατε και θυμάστε ακόμα αυτά τα πρώτα άλμπουμ - όταν προφανώς δεν ήμουν στο συγκρότημα  - και όσοι από εσάς ήσασταν fans που έκανε με το Battlezone και τα δικά του έργα στη συνέχεια, και για οποιονδήποτε άλλο θέλει να ακούσει κομμάτια όπως το "Remember Tomorrow" και τέτοια πράγματα, τα οποία είναι απολύτως φοβερά, απλά θα ζητήσω από όλους να αφιερώσετε λίγα δευτερόλεπτα για να κλείσετε τα μάτια σας, στη σιωπή και να κάνετε ενδοσκόπηση - αν πιστεύετε στον Θεό, αν δεν πιστεύετε στο Θεό, στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία - απλά πίστεψε σε αυτό που πιστεύεις και απλώς πες, «Ευχαριστώ αφεντικό, που έκανες αυτό που έκανες!".

Πρίν από δύο ημέρες το συγκρότημα είχε αποχαιρετήσει τον πρώτο τραγουδιστή του με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:
 

 

Δείτε το video με την ομιλία του Bruce Dickinson εδώ: