Body Count : Δείτε το video για τη διασκευή στο Comfortably Numb των Pink Floyd

Photo by Wikimedia Commons

David Gilmour και Body Count σε μία από τις συνεργασίες της χρονιάς!

Είναι γνωστοί ως ηγέτες του rap metal, είδος το οποίο ξεκίνησε ύστερα από τη συνεργασία των Public Enemy με τους Anthrax. Οι Body Count ηγούνται από το δίδυμο των Ernie C και Ice-T, με τον δεύτερον φυσικά να έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ραπ στερέωμα. Πολύ πρόσφατα έκαναν μία διασκευή που πραγματικά κανείς δεν περίμενε, καθώς απέδωσαν το Comfortably Numb των Pink Floyd. Η διασκευή θα βρίσκεται στο νέο album του γκρουπ, Merciless, το οποίο κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου.

Σε δήλωση του ο Ice-T θα πει: "Για μένα το Comfortably Numb των Pink Floyd είναι ένα εσωστρεφές τραγούδι. Έχω μεγαλώσει πλέον. Λέω στη νεότερη γενιά πως έχει δύο επιλογές. Μπορεί να κρατήσει τη φλόγα δυνατή ή να τα παρατήσει. Προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει, αλλά επίσης επισημαίνω ότι βρισκόμαστε όλοι σε ένα μέρος όπου δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα".

Στη διασκευή συμμετέχει και ο ίδιος ο David Gilmour, δείχνοντας πως η μουσική και οι συνεργασίες δεν πρέπει να γνωρίζουν όρια. Δείτε το video εδώ :