Ozzy Osbourne : Όλα όσα γνωρίζουμε για την ένταξη του στο Rock & Roll Hall of Fame

Photo by Wikimedia Commons

Η ένταξη του Madman θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στο Κλίβελαντ

Ο Πρίγκιπας του Σκότους, Ozzy Osbourne, θα τιμηθεί από πλήθος αστέρων του πενταγράμμου, στην τελετή εισαγωγής του στο Rock & Roll Hall of Fame, στο Κλίβελαντ στις 19 Οκτωβρίου. Πρόκειται για την δεύτερη εισαγωγή του Osbourne στο Hall of Fame, μετά την είσοδο των Black Sabbath το 2006. Ανάμεσα στα σπουδαία ονόματα που θα συμμετέχουν είναι οι εξής :

Wolfgang Van Halen (γιος του εκλιπόντος Eddie), Robert Trujillo (μπασίστας Metallica), Chad Smith (drummer Red Hot Chili Peppers), Steve Stevens (κιθαρίστας Billy Idol), Andrew Watt (παραγωγός).

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο Osbourne δήλωσε πως αυτός που θα τον προλογίσει δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο star του Hollywood, Jack Black. «Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος που εντάσσομαι για δεύτερη φορά. Αλλά ταυτόχρονα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος», είπε χαρακτηριστικά ο Ozzy.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Ozzy Osbourne θα είναι ο Billy Idol, ο Maynard James Keenan (Tool), καθώς και ο country καλλιτέχνης Jelly Roll. Φυσικά δεν πρόκειται να λείψει ο επί χρόνια συνεργάτης και αγαπημένο παιδί του Ozzy, Zakk Wylde.