To “Save You” του Tasos P. στον α’ γύρο ψηφοφορίας για υποψηφιότητα για Grammy Award

Save You” του Tasos P.

Το ηλεκτρονικό track του βραβευμένου Έλληνα συνθέτη Τάσου Πέτσα (Tasos P.) «Save You» συμμετέχει στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας για υποψηφιότητα για Grammy Award στην 67η τελετή απονομής που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2025 στο Los Angeles. Οι κατηγορίες όπου συμμετέχει είναι :  «Best Dance & Electronic Recording» για τον ίδιο,  «Best Remixed Recording» και «Best Music Video» για τον συνεργάτη του Χρήστο Κουτρουφίνη.

Το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει από τον φετινό Απρίλιο από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία της FM Records και ήδη έχει επιλεγεί να βρίσκεται στον ημιτελικό του διαγωνισμού UK Songwriting Contest. Παράλληλα στα digital charts της Μ. Βρετανίας έφθασε μέχρι τη θέση #37 (γενική κατάταξη), ανεβαίνοντας παράλληλα στην 1η θέση του Electronic Chart.
Το «Save You» συνοδεύεται από ένα ειδικά σχεδιασμένο animated videοclip  μέσα από το οποίο μεταφερόμαστε στο μέλλον με πρωταγωνιστή έναν αστροναύτη που ανακαλύπτει την ΑΓΑΠΗ την οποία και «μεταλαμπαδεύει» στο πλήρωμά του.

Ο ίδιος ο Tasos P. από το περσινό καλοκαίρι ανήκει στην κριτική  επιτροπή ψηφοφορίας των βραβείων Grammy. Έχοντας πλέον συμπληρώσει 10 χρόνια δισκογραφικής διαδρομής, μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει από την FM Records τρία άλμπουμ, πέντε EPs και 26 digital singles.

Μερικές από τις συνθέσεις του έχουν ανεβεί στις πρώτες θέσεις του καταλόγου επιτυχιών της IFPI και παράλληλα έχουν σημειώσει επιτυχία στα charts της Ελλάδας, της Αγγλίας και της Ευρώπης.

Στην καλλιτεχνική φαρέτρα του έχει επίσης σημαντικές ευρωπαϊκές και διεθνείς διακρίσεις μεταξύ των οποίων 8 μετάλλια στα Global Music Awards στην Καλιφόρνια και τρεις συνεχόμενες υποψηφιότητες στον ημιτελικό του διαγωνισμού σύνθεσης International Songwriting Competition στο Nashville. Η μουσική του, τέλος, έχει ενταχθεί στην playlist του μουσικού καναλιού MTV καθώς επίσης και στην playlist της ραδιοφωνικής εκπομπής BBC Music Introducing της Αγγλίας.

Δείτε το official animated videoclip του τραγουδιού :

 

Social Links

https://www.facebook.com/officialtasospe/

https://www.youtube.com/c/TasosPOfficialTube

https://tasospe.wixsite.com/tasosp

https://www.instagram.com/tasospe

https://www.instagram.com/christosktr