Journey : Αποχωρεί ο τραγουδιστής Arnel Pineda;

Photo by Wikimedia Commons

Ένα περίεργο post ανέβασε ο τραγουδιστής στα social media

Όλα ξεκίνησαν από την πολύ έντονη κριτική που δέχτηκε ο Pineda, κατά την εμφάνιση των Journey στο πρόσφατο Rock in Rio. Πολλά σχόλια ήταν αρνητικά για την απόδοση του, το εύρος των φωνητικών δυνατοτήτων και την εν γένει παρουσία του. Ο Pineda δεν έμεινε απαθής και έκανε ουσιαστικά ένα δημοψήφισμα στο facebook, προτρέποντας τους οπαδούς να ψηφίσουν GO ή STAY. 

Μεταξύ άλλων έγραψε σε post πως "Κανείς δεν αισθάνεται πιο συντετριμμένος από εμένα. Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πως χίλια σωστά πράγματα που έχεις κάνει θα ξεχαστούν ακριβώς λόγω ΑΥΤΟΥ. Και από όλα τα μέρη, στο Rock in Rio. Διανοητικά και συναισθηματικά, έχω ήδη υποφέρει και υποφέρω ακόμα".

Η πλειονότητα των σχολίων είναι ευτυχώς "STAY", ενώ θέση πήρε και ο Neal Schon ο οποίος στήριξε ξεκάθαρα τον συμπαίκτη τους στους Journey. Ο Arnel Pineda είναι τραγουδιστής των Journey από το 2007, όταν και ανακαλύφθηκε στο YouTube να τραγουδά σε tribute σχήμα για τους θρύλους του AOR. Έχει ωστόσο δηλώσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που ο θρύλος Steve Perry θελήσει να επιστρέψει στη θέση του τραγουδιστή.

Δείτε εδώ το post:

 

 
Tags