FKA twigs - Eusexua

Από το ομώνυμο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

Η FKA twigs ανακοίνωσε επίσημα το πολυαναμενόμενο νέο της  άλμπουμ , EUSEXUA , που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2025, μέσω της Young Recordings. Το ομότιτλο κομμάτι, σε συμπαραγωγή FKA twigs μαζί με τους Koreless και Eartheater, κυκλοφόρησε μαζί με ένα εκπληκτικό εικαστικό σε σκηνοθεσία Τζόρνταν Χέμινγουεϊ. Οι Eartheater είναι στα δεύτερα φωνητικά, προσθέτοντας αιθέρια επίπεδα στο κομμάτι. 

Αυτό το άλμπουμ σηματοδοτεί την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία της FKA twigs μετά από πέντε χρόνια, μετά το άλμπουμ της MAGDALENE του 2019, το οποίο είχε αναγνωριστεί από τους κριτικούς . Έκτοτε, έχει κρατήσει τους θαυμαστές της αφοσιωμένους στο mixtape Caprisongs του 2022 , το οποίο περιελάμβανε το επιτυχημένο σινγκλ "Tears in the Club" με το The Weeknd.

Τώρα, με το EUSEXUA , η FKA twigs προσφέρει μια τολμηρή εξερεύνηση της υπέρβασης, εμπνευσμένη από τον χρόνο που πέρασε σε techno clubs στην Πράγα ενώ εργαζόταν στην ταινία The Crow . Περιγράφει το EUSEXUA ως «μια κατάσταση ύπαρξης» που προκαλεί συναισθήματα «στιγμιαίας υπέρβασης», συχνά μέσω της μουσικής, της τέχνης και της ενότητας.

 

Video Url