Kiss : Ο Gene Simmons μετανιώνει που δεν υπήρξε πιο αυστηρός με τα αυθεντικά μέλη

Wikimedia Commons / Casablanca Records

Ο Simmons λέει πως αν ήταν πιο σκληρός μαζί τους, ίσως οι δυο τους ήταν μέλη των Kiss μέχρι το τέλος

Ο Gene Simmons ήταν ξεκάθαρος. Ένα από τα πράγματα για τα οποία μετανιώνει είναι ότι δεν υπήρξε πιο σκληρός και αυστηρός με τους Ace Frehley και Peter Criss (κιθάρα και drums αντίστοιχα), όσον αφορά το θέμα των καταχρήσεων ουσιών που οδήγησε και στην αποπομπή τους από το γκρουπ. Οι Kiss ολοκλήρωσαν τη θρυλική καριέρα τους στα τέλη της περασμένης χρονιάς, με την περιοδεία End of the Road.

Τα δύο αυθεντικά μέλη έχουν αντικαταστήσει εδώ και χρόνια οι Tommy Thayer και Eric Singer. Πρόκειται για τη σύνθεση με την οποία οι Kiss επισκέφτηκαν και τη χώρα μας, το 2008.

Μιλώντας στο vidcast BACKSTAGE PASS ROCK-NEWS, ο Gene Simmons είπε :

"Εκ των υστέρων είμαι στεναχωρημένος. Ξέρεις, εκ των υστέρων γνώση είναι πεντακάθαρη. Στεναχωριέμαι που δεν υπήρξα πιο σκληρός με τους Ace και Peter, τον αυθεντικό κιθαρίστα και ντράμερ. Έχουν τόσο credit για το ξεκίνημα των Kiss, όσο ο Paul (Stanley) κι εγώ. Δεν υπάρχει ερώτημα, ήταν η χημεία μας. Είχαν και οι δύο μοναδικές φωνές, μοναδικές προσωπικότητες. Και θα έπρεπε να είναι μαζί μας 50 και 55 χρόνια αργότερα, ώστε να απολαμβάνουν τους καρπούς της δουλειάς τους. Αλλά δυστυχώς δεν είναι"

 

Tags