Prince : Η αδερφή του αποκαλύπτει την τελευταία τους συνομιλία

13 σπάνιες ατάκες του Prince οι οποίες αφήνουν τον θρύλο να πει την ιστορία με δικά του λόγια...

"Άλλαζε θέμα, έκανε ένα αστείο και μετά γελούσαμε και οι δύο"

Η Tyka Nelson, αδερφή του εκλιπόντος Prince Rogers Nelson, μίλησε πρόσφατα στη Star Tribune όπου μεταξύ άλλων μοιράστηκε την τελευταία της συνομιλία με τον αδερφό της, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Η Tyka δήλωσε πως κατά τη συνομιλία τους ο Prince απέφευγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σε σχέση με την υγεία του:

"Μια δυο φορές τον ρώτησα πως αισθάνεται πραγματικά. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. Αυτό με ενοχλούσε και το ήξερε. Αλλά ήταν τα μόνα που ήθελε να μου πει. Μιλήσαμε κυρίως για τους γονείς μας, τις ομοιότητες του με τον πατέρα μας. Περπατούσε σαν τον μπαμπά, είχε χιούμορ σαν του μπαμπά. Αλλά είχε το σκαρί της μαμάς".

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η τελευταία τους συνομιλία ήταν στο τηλέφωνο, τέσσερις μέρες πριν πεθάνει: "Απέφευγε τις ερωτήσεις. Θύμωνα. Ήμουν σε φάση "μίλα μου επιτέλους για δύο δευτερόλεπτα". Άλλαζε θέμα, έκανε ένα αστείο και μετά γελούσαμε και οι δύο".

Ο Prince έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2016, ενώ λίγο πιο πριν είχε ακυρώσει προγραμματισμένη περιοδεία λόγω ασθενείας.

Tags