Ian Anderson : "Η καριέρα μου τελειώνει σιγά σιγά"

Wikimedia Commons / Sven Mandel

Ο mastermind των Jethro Tull παραδέχεται τη φθορά από τον πανδαμάτορα χρόνου

Ο ηγέτης των Jethro Tull, Ian Anderson, παραδέχεται ότι «ο χρόνος τελειώνει» στην καριέρα του.

«Ήμασταν πολύ απασχολημένοι. Και ένα μέρος του λόγου, υποθέτω, ότι είμαι απασχολημένος, είναι το ότι είμαι σε μια ηλικία που ξέρω ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί για πάντα», εξήγησε ο ρόκερ στο A Rádio Rock της Βραζιλίας.

"Όσο μπορώ ακόμα σωματικά και διανοητικά να κάνω αυτό που κάνω, νιώθω επείγουσα ανάγκη να βγω εκεί έξω και να το κάνω. Όχι απλώς να κάτσω και να λέω "Ω, καλά, ίσως το κάνω τον επόμενο και τον επόμενο χρόνο. Γνωρίζω καλά ότι ο χρόνος τελειώνει. Έτσι, με οδηγούν τα πάθη και μερικές φορές η ηθική υποχρέωση να εμφανιστώ στη δουλειά."

Ωστόσο παραδέχτηκε ότι μισεί τη ζωή στο δρόμο, τη βρίσκει βαρετή και αγχωτική, ενώ "το να κάθεσαι σε ένα αεροπλάνο για 12 ώρες μπορεί να είναι διασκεδαστική ιδέα - ίσως αν πας διακοπές με την οικογένειά σου τότε και η βόλτα με το αεροπλάνο είναι μέρος των διακοπών - αλλά για μένα, πηγαίνω στη δουλειά με ένα αεροπλάνο και δεν το απολαμβάνω. Πραγματικά το μισώ. Αλλά πρέπει να το κάνεις για να φτάσεις εκεί. Και κάθε μέρα έχουμε άλλη μια πτήση"

Οι Jethro Tull εμφανίστηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2022 και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων 2022".