Jay-Z : Ακυρώνεται το μουσικό festival του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Bam-Jay Z ft. Damian Marley

Ο διάσημος ράπερ δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένο λόγο για την ακύρωση μέχρι στιγμής

Το μουσικό φεστιβάλ του διάσημου ράπερ, που είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο της Εργατικής Πρωτομαγιάς στη Philadelphia τον προσεχή Μάιο, ακυρώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Σύμφωνα με το Fox News, η ακύρωση του festival ανακοινώθηκε στα social media, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ, χωρίς να αναφερθεί κάποια συγκεκριμένη αιτία.

"Η εκτελεστική ομάδα παραγωγής του Made In America Festival θα επαναπροσδιορίσει μια ζωντανή μουσική εμπειρία που επιβεβαιώνει την αγάπη και την αφοσίωσή μας στη μουσική και στη δουλειά που κάνουμε. Υποσχόμαστε μια συναρπαστική επιστροφή στο φεστιβάλ", αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο μελλοντικό χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή της εκδήλωσης. Θυμίζεται πως και τον Αύγουστο του 2023 το φεστιβάλ ακυρώθηκε για "λόγους και συνθήκες εκτός ελέγχου της παραγωγής".

Το Φεστιβάλ Made in America ιδρύθηκε το 2012 από τον Αμερικανό ράπερ, παραγωγό δίσκων και μεγιστάνα Jay-Z. Μέχρι την περσινή πρώτη ακύρωση του, λάμβανε χώρα κάθε χρόνο εκτός του 2000, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 
Tags