We can't be friends (wait for your love)-Ariana Grande

Το "We Can't Be Friends (Wait for Your Love)" είναι ένα τραγούδι της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Ariana Grande. Κυκλοφόρησε μέσω της Republic Records στις 8 Μαρτίου 2024, ως το δεύτερο σινγκλ από το έβδομο στούντιο άλμπουμ της Eternal Sunshine (2024).

Είναι σε σενάριο και παραγωγή από τους Grande, Max Martin και Ilya Salmanzadeh. Ένα synth-pop τραγούδι, οι στίχοι του περιγράφουν εξωτερικά την κατάρρευση μιας σχέσης με την ελπίδα ότι ένας πρώην εραστής θα επιστρέψει και θα ερωτευτεί ξανά. Έχει εικασθεί από τους θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης ότι αυτό το τραγούδι περιγράφει τη συμβιωτική σχέση της Grande με τον Τύπο και τις αβάσιμες αναφορές για την προσωπική της ζωή. 

Το "We Can't Be Friends (Wait for Your Love)" έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή του αμερικανικού Billboard Hot 100, σημειώνοντας το ένατο νούμερο ένα σινγκλ της Grande και το δεύτερο από το Eternal Sunshine μετά το "Yes, And?". Το τραγούδι σηματοδότησε το έβδομο νούμερο ένα ντεμπούτο της, καθιστώντας την τη γυναίκα καλλιτέχνη με τα περισσότερα νούμερο ένα ντεμπούτα στην ιστορία, καθώς και το 22ο τοπ 10  στο chart.

Video Url