Δείτε τους Blink-182 ντυμένους ως Ramones στο βίντεο για το νέο σινγκλ «Dance with Me»

Οι Blink-182 μοιράστηκαν το «Dance with Me», το τελευταίο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «ONE MORE TIME….».

Το «ONE MORE TIME…» είναι το πρώτο άλμπουμ των Blink μετά την επιστροφή του κιθαρίστα Tom DeLonge, επομένως δεν είναι πολύ περίεργο να τους βλέπεις να φλερτάρουν με την νοσταλγία με το «Dance with Me». Στο νέο τους μουσικό βίντεο, το συγκρότημα φαίνεται να κοροϊδεύει όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και τους φανατικούς της πανκ που τους αποκαλούσαν ξεπουλημένους παλιότερα.

Το κλιπ ξεκινά με μια ψεύτικη τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία το συγκρότημα φαίνεται να κάνει το καλύτερο cosplay του Joey Ramone: «Τι διάολο είναι το πανκ; Και είναι πανκ που είπα την λέξη “διάολε”», αναρωτιέται η δημοσιογράφος. Το «Dance with Me» δεν είναι η πιο πανκ μελωδία, αλλά έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός τραγουδιού των Blink-182. Δείτε παρακάτω το μουσικό βίντεο.

 

Video Url

 

Το «ONE MORE TIME…» κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου και οι Blink έχουν ετοιμάσει το έδαφος με τα σινγκλ «Edging», «MORE THAN YOU KNOW» και το ομώνυμο κομμάτι. Θα είναι headliners στο «When We Were Young Festival» στο Λας Βέγκας αργότερα αυτόν τον μήνα.