Δείτε την PJ Harvey να παίζει την πρώτη της συναυλία μετά από έξι χρόνια στο Δουβλίνο

Wikimedia Commons / Man Alive!

Χάρη στο νέο της άλμπουμ, «I Inside the Old Year Dying», η PJ Harvey εμφανίζεται επιτέλους και πάλι στην σκηνή. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ξεκίνησε την πρώτη της περιοδεία από το 2017, αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δουβλίνο, ερμηνεύοντας ολόκληρο το νέο της LP πριν τραγουδήσει μερικά παλιά αγαπημένα. Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από τη συναυλία.

Η τελευταία δουλειά της Harvey διατηρεί τον folk ήχο που καλλιεργεί από το «White Chalk» του 2009 με νέα τραγούδια όπως το «A Child's Question, July». Είναι λογικό, λοιπόν, μετά το σετ του «I Inside the Old Year Dying», η βρετανίδα να παίξει κομμάτια όπως το φανταστικό «Angelene», από το «Is This Desire?», για πρώτη φορά από το 2012.

Η Harvey ερμήνευσε επίσης το «The Desperate Kingdom of Love» από το άλμπουμ, «Uh Huh Her» για πρώτη φορά από το 2013, ενώ οι τυχεροί που βρέθηκαν στο live άκουσαν επίσης τα «Dress» και «Man-Size» από τα πρώτα δύο άλμπουμ της, «Dry» και «Rid of Me» αντίστοιχα για πρώτη φορά επίσης εδώ και χρόνια. Η 53χρονη τραγουδοποιός ολοκλήρωσε το σόου με τα κλασικά «Down by the Water» και «To Bring You My Love» πριν ερμηνεύσει τα «C'mon Billy» και «White Chalk» για το encore του σετ.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url