Οι Blink-182 ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ, «ONE MORE TIME…» - Μαζί και ο Tom DeLonge μετά από 12 χρόνια

Instagram @blink182

Οι Blink-182 ανακοίνωσαν το «ONE MORE TIME…», το ένατο άλμπουμ τους και το πρώτο τους μετά την επιστροφή του κιθαρίστα Tom DeLonge το 2022. Κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου και το ομώνυμο κομμάτι θα βγει αυτή την Πέμπτη.

Η επανενωμένη τριάδα ηχογράφησε το «ONE MORE TIME…» κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης reunion περιοδείας τους. Σε παραγωγή του ντράμερ Travis Barker, τα τραγούδια καλύπτουν «θέματα τραγωδίας, θριάμβου και το πιο σημαντικό, αδελφοσύνης», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 17 τραγούδια μαζί με το περσινό σινγκλ, «Edging».

Ο DeLonge είχε αναφερθεί στο νέο άλμπουμ τον Ιούλιο, ενώ προωθούσε την προσωπική σειρά με κιθάρες Fender Stratocaster, λεγόντας ότι «ίσως είναι το καλύτερο άλμπουμ που έχουμε κάνει ποτέ». Πιο πρόσφατα, μπήκε στο Twitter για να υποσχεθεί ένα νέο άλμπουμ και μουσικά βίντεο.

 

 

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, οι Blink-182 ανέβαλαν μερικές συναυλίες στο ευρωπαϊκό σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας τους, προκειμένου ο ντράμερ Travis Barker να επιστρέψει στη σύζυγό του Kourtney Kardashian, μετά από μια «επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έμβρυο». 

Το «ONE MORE TIME…» ακολουθεί το «NINE» του 2019, το τελευταίο άλμπουμ με τον αντικαταστάτη του DeLonge, Matt Skiba στη σύνθεση. Ο DeLonge εμφανίστηκε για τελευταία φορά με το συγκρότημα στο «Neighborhoods» του 2011. 

 

Video Url