Η Paris Jackson δέχθηκε απειλές επειδή δεν αναγνώρισε τα γενέθλια του πατέρα της, Michael Jackson

Instagram @parisjackson

Την προηγουμένη Τρίτη, θα ήταν τα 65α γενέθλια του Michael Jackson, αλλά ο ίδιος αν ζούσε δεν θα ήθελε να τα γιορτάσετε.

Ή τουλάχιστον αυτό προσπάθησε να εξηγήσει η κόρη του, Paris Jackson, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της από θαυμαστές που την παρενόχλησαν στο παρελθόν - δεχόμενη μέχρι και απειλές θανάτου - επειδή δεν αναγνώρισε δημόσια την συγκεκριμένη ημέρα.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια του πατέρα μου και όταν ζούσε, συνήθιζε να απεχθάνεται όποιον αναγνώριζε τα γενέθλιά του», είπε η Jackson στο βίντεο που δημοσιεύτηκε αργά το βράδυ της Τρίτης. «Δεν ήθελε να του εύχονταν χρόνια πολλά, ούτε να τα γιορτάζει. Τίποτα από όλα αυτά. Στην πραγματικότητα δεν ήθελε να ξέρουμε καν πότε ήταν τα γενέθλιά του».

Συνεχίζοντας, η Jackson εξήγησε ότι όταν προσπάθησε να μην ασχοληθεί με τα γενέθλια του πατέρα της, όπως πιστεύει ότι έτσι θα ήθελε ο ίδιος, δέχτηκε αδικαιολόγητες επιθέσεις από ανθρώπους στο διαδίκτυο. «Υπήρξαν στιγμές που δεν δημοσίευα τίποτα για τα γενέθλια του μπαμπά μου και οι άνθρωποι έχαναν τα μυαλά τους», είπε. «Μου έλεγαν να αυτοκτονήσω. Βασικά μετρούν την αγάπη μου για τον πατέρα μου με βάση αυτά που δημοσιεύω στο Instagram».

Η Jackson απέρριψε την τοξική εμμονή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υιοθετούν αυτοί οι «θαυμαστές» και την αντιμετώπισε δημοσιεύοντας ένα κλιπ ευχαριστώντας τον πατέρα της ενώ έπαιζε στη σκηνή. «Είναι τα γενέθλια του μπαμπά μου», είπε στο βίντεο που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της support εμφάνισής της με το συγκρότημά της για τους Incubus την Τρίτη στο πάρκο Las Colonias του Κολοράντο.

«Άντεξε 50 χρόνια με αίμα, ιδρώτα, δάκρυα, αγάπη και πάθος για να κάνει αυτό που έκανε, για να μπορώ να σταθώ εδώ στη σκηνή μπροστά σας και να ουρλιάξω στο μικρόφωνο. Του χρωστάω τα πάντα».

Στη συνέχεια, η Jackson τελείωσε με μια συμβουλή για εκείνους τους «σούπερ θαυμαστές του MJ» που θέλουν να τιμήσουν την κληρονομιά του Michael με τρόπο που θα εκτιμούσε. «Υπάρχουν πάντα τρόποι να συμμετάσχετε στην ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή, να κάνετε πράγματα για το περιβάλλον, τον ακτιβισμό και τα δικαιώματα των ζώων», είπε. «Αυτά ήταν πράγματα που αγαπούσε και τον ενδιέφεραν πολύ. Δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνον… αλλά είμαι σίγουρη ότι θα του άρεσε αυτό». 

 

 

Video Url