Η Kylie Minogue μοιράζεται το νέο της single «Tension» μετά την επιτυχία του «Padam Padam»

Instagram @kylieminogue

Η Kylie Minogue κυκλοφόρησε το «Tension», το τελευταίο της single από το πολυαναμενόμενο ομότιτλο, νέο της άλμπουμ. Ακούστε το παρακάτω.

Η 55χρονη αυστραλή τραγουδίστρια ανέβασε χθες 30 Αυγούστου ένα πρώτο teaser, για να ανακοινώσει στους θαυμαστές της ότι το τραγούδι θα έφτανε σήμερα.  «Είστε έτοιμοι; Έρχεται νέα μουσική. Το single TENSION θα είναι δικό σας στις 31 Αυγούστου», έγραψε στη λεζάντα, μοιράζοντας ένα σύντομο απόσπασμα του τραγουδιού. 

Τώρα, το κομμάτι επιτέλους κυκλοφόρησε με την Minogue να εμπνέεται τόσο από την house μουσική της δεκαετίας του '90, όσο και από τα κλασικά club της δεκαετίας του '00. Το χορευτικό κομμάτι που μοιράστηκε η Minogue προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της «Tension», το οποίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Προηγουμένως, η τραγουδίστρια - η οποία έχει εξερευνήσει διάφορα μουσικά είδη όπως pop, country, disco και indie σε όλη την καριέρα της - αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ της θα είναι εμπνευσμένο από την ηλεκτρονική μουσική και την house της δεκαετίας του '90.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, αλλά υπάρχουν electro επιρροές της δεκαετίας του 2000, house της δεκαετίας του ’90 και αυτό που μου αρέσει να αποκαλώ emoto-pop», είπε στην Irish News. 

Το ομότιτλο κομμάτι που κυκλοφόρησε σήμερα ταιριάζει επίσης με το βασικό σινγκλ του LP, την καλοκαιρινή επιτυχία, «Padam Padam». Το κομμάτι που κυκλοφόρησε τον Μάιο, έγινε γρήγορα viral και απέκτησε εκατομμύρια fans, καθώς έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα hits του καλοκαιριού. Φτάνοντας στο νούμερο 8 στα singles charts του Ηνωμένου Βασιλείου και στο νούμερο 172 στο Billboard global chart, το «Padam Padam» ήταν επίσης το πρώτο τραγούδι της Minogue στο UK Top 10 μετά από 12 χρόνια.

Το Δέκατο έκτο στούντιο άλμπουμ της Minogue, «Tension», θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου μέσω της Darenote / BMG. 

 

Video Url