Νέο σινγκλ των Killers , "Your Side Of Town"

Εν όψει των εμφανίσεων τους αυτό το Σαββατοκύριακο στα φεστιβάλ Reading και Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου, οι Killers κυκλοφόρησαν ένα νέο σινγκλ, το "Your Side of Town". Η πρώτη φρέσκια μουσική του 2023 του γκρουπ υπό την ηγεσία των Brandon Flowers έγινε από τους Killers σε συνδυασμό με τους Stuart Price και Shawn Everett.

Όπως και με το μοναδικό σινγκλ του 2022 « boy », είναι άγνωστο εάν το «Your Side of Town» προορίζεται για ένα επόμενο άλμπουμ τους, το οποίο θα είναι η συνέχεια του Pressure Machine του 2021 . Αυτό το έργο, το οποίο ήταν συμπαραγωγός από τον Everett, έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 9 στο Billboard 200 και στο Νο. 1 στον κατάλογο των Top Rock Albums της έκδοσης.

Μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών εμφανίσεων τους στις 3 Σεπτεμβρίου στο φεστιβάλ Electric Picnic της Ιρλανδίας, οι Killers θα επιστρέψουν στις ΗΠΑ για εμφανίσεις σε φεστιβάλ, όπως στο Life Is Beautiful στη γενέτειρά τους στο Λας Βέγκας και στο Ohana Fest του Eddie Vedder στο Dana Point, Ca. Το γκρουπ θα εμφανιστεί επίσης στο Formula1 Austin Grand Prix στην πρωτεύουσα του Τέξας στις 20 Οκτωβρίου.

 

Video Url