Οι Guns N' Roses κυκλοφορούν επίσημα το νέο τους σινγκλ «Perhaps»

Instagram @gunsnroses

Η πρώτη συλλογική νέα σύνθεση και ηχογράφηση από τους Axl Rose, Slash και Duff McKagan μετά από 30 χρόνια.

Αφού διέρρευσε πρόωρα το Σαββατοκύριακο, οι Guns N' Roses κυκλοφόρησαν επίσημα το νέο τους σινγκλ «Perhaps», μέσω του αμερικάνικου ραδιοφωνικού δικτύου, Audacy σήμερα 17 Αυγούστου.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του Audacy, το τραγούδι «γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τους Axl Rose, Slash και Duff McKagan φέτος» και σηματοδοτεί την «πρώτη συλλογική νέα τους σύνθεση και ηχογράφηση εδώ και 30 χρόνια από το “The Spaghetti Incident?” του 1993».

Ενώ ο Slash και ο Duff μπορεί να έχουν μεγαλύτερο ρόλο στη συγγραφή του «Perhaps» από τα σινγκλ του 2021 «Hard Skool» και «ABSUЯD» (τα οποία και τα δύο είχαν ανακατασκευαστεί από παλιά demos), το «Perhaps» δεν είναι ένα εντελώς νέο τραγούδι.

Μια πρόχειρη δοκιμαστική έκδοση του κομματιού κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια και οι Guns N' Roses έπαιξαν το τραγούδι κατά τη διάρκεια soundcheck, πριν από μια εμφάνιση στο Ισραήλ τον Ιούνιο φέτος. Υπάρχει επίσης και μια διαφωνία για το αν ο Robin Finck ή ο Brian May των Queen έπαιξαν κιθάρα σε ένα αρχικό demo του «Perhaps» την εποχή του «Chinese Democracy». 

Παρ’ όλα αυτά, οποιαδήποτε «νέα» μουσική από τους Guns N' Roses είναι πάντα ευπρόσδεκτη για τους θαυμαστές τους, ειδικά όταν συμμετέχουν τα βασικά μέλη Axl, Duff και Slash. Ίσως το συγκρότημα κάνει το live ντεμπούτο του τραγουδιού κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιοδείας του στη Βόρεια Αμερική φέτος, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Το «Perhaps» δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη σε streaming όπως στο Spotify ή στην Apple Music, αλλά μπορείτε να το ακούστε μέσω youtube παρακάτω: