Η Taylor Swift υπερασπίστηκε θαυμαστή της από φρουρό ασφαλείας σε συναυλία της Eras Tour

Instagram @taylorswift

Το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στη Φιλαδέλφεια κατά την διάρκεια της περιοδείας The Eras Tour, η Taylor Swift φάνηκε να υπερασπίζεται έναν θαυμαστή της από ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε με έναν φρουρό ασφαλείας, όπως αναφέρει  το TMZ και το Vulture. 

 

 

Σε πολλά βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Swift φαίνεται να φωνάζει στο πλήθος κατά την διάρκεια του τραγουδιού της «Bad Blood». «Είναι μια χαρά», είπε η Swift κάποια στιγμή, ακολουθούμενη από «δεν έκανε τίποτα» και «σταμάτα τώρα». 

 

 

Σύμφωνα με έναν θαυμαστή που φέρεται να συμμετείχε στη συμπλοκή, ο φρουρός «άπλωσε τα χέρια του πάνω μας για να μας απωθήσει σωματικά από τα κάγκελα ασφαλείας, αντί απλώς να μας πει να μετακινηθούμε». Ένας άλλος θαυμαστής ισχυρίστηκε ότι κάποιοι fans πλησίασαν στα κιγκλιδώματα για να τραβήξουν φωτογραφίες και ο φύλακας τους κυνήγησε. Στην συνέχει ο φύλακας απομακρύνθηκε από το στάδιο. Όσοι ήταν στο ατυχές περιστατικό πήραν δωρεάν εισιτήρια για την επόμενη συναυλία της  Taylor Swift».

 

 

Εκτός από τα βίντεο της ίδιας της συναυλίας, πολλαπλά κλιπ από τον χώρο έξω από το Lincoln Financial Field κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, που δείχνουν πλήθη θαυμαστών να τραγουδούν τα τραγούδια της Swift. Το σόου του Σαββάτου ήταν η δεύτερη από τις τρεις παραστάσεις της Swift στη Φιλαδέλφεια, με την περιοδεία να διαρκεί μέχρι τον Αύγουστο. 

 

Video Url