«Stop» - Οι Pixies ζητούν συγγνώμη για το «Where Is My Mind?» λόγω απενεργοποίησης του Google Alarm

Instagram @pixiesofficial

«Stop». Αυτή είναι η λέξη με την οποία ανοίγει το εμβληματικό «Where Is My Mind?» των Pixies και είναι επίσης η λέξη που κάνει την πρωινή ρουτίνα ορισμένων ανθρώπων λίγο πιο δύσκολη. Αυτό συμβαίνει επειδή τα τηλέφωνα Google Pixel διαθέτουν μια λειτουργία στην οποία μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι σας, απλά λέγοντας την λέξη «Stop» και αν το «Where Is My Mind?» τυχαίνει να έχει ορισθεί ως το alarm σας, τότε κυριολεκτικά θα σβήσει μόνο του.

Ένας Redditor ανακάλυψε το φαινόμενο πρόσφατα. Ο χρήστης ανέφερε ότι το πρωινό του ξυπνητήρι χρησιμοποιεί τραγούδια από μια ανακατεμένη λίστα αναπαραγωγής Spotify, αλλά μερικά πρωινά το ξυπνητήρι δεν χτυπούσε. Ξυπνώντας νωρίς για να δει ποιο ήταν το πρόβλημα, τσάκωσε τον ένοχο: ήταν η λέξη «Stop» στην εισαγωγή του «Where Is My Mind?» 

«Ζητούμε συγνώμη για το πρόβλημα», έγραψε το συγκρότημα, δημοσιεύοντας στο Twitter τον σύνδεσμο ενός άρθρου της Android Police που εξηγούσε το αστείο αυτό πρόβλημα. Δείτε ένα βίντεο του «Where Is My Mind?» να απενεργοποιεί ένα ξυπνητήρι Google Pixel παρακάτω.

 

Video Url

 

Η λειτουργία αυτή που προκαλεί το σφάλμα προστέθηκε στις συσκευές Google πριν από μερικά χρόνια και μεταφέρθηκε στα smartphones με την κυκλοφορία του Pixel 6 το 2021. Η ιδέα είναι ότι οι χρήστες χρειάζεται μόνο να πουν Stop ή Snooze και το ξυπνητήρι θα αντιδράσει ανάλογα. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί όταν υπάρχει μουσική στο background, συγκεκριμένα επειδή η Google ήθελε να αποφύγει μια κατάσταση όπως αυτή στην οποία το ξυπνητήρι θα μπορούσε να απενεργοποιηθεί από μόνο του.

 

Παρ' όλα αυτά, το απομονωμένο και ξεκάθαρο «Stop» των Pixies κατάφερε να τους ξεφύγει. Ίσως το συγκρότημα θα μπορούσε να κάνει ένα remix που ξεκινά με την λέξη «Snooze».

 

Πέρα από την αργοπορία και την καθυστέρηση που μπορεί να προκάλεσαν οι Pixies στους ιδιοκτήτες του Google Pixel, το συγκρότημα ήταν αρκετά απασχολημένο πρόσφατα και επί του παρόντος βρίσκονται στο δρόμο για την φετινή τους περιοδεία. Θα συνεχίσουν τις συναυλίες αυτό το φθινόπωρο για μια co-headlining περιοδεία με την αμερικάνικη ροκ μπάντα, Modest Mouse.

 

Video Url