Thunderflix: Ξεκίνησε το streaming αποκλειστικά για τους metal fans

Youtube @WackenTV

Μια βαριά υπηρεσία ροής που ονομάζεται Thunderflix μόλις ξεκίνησε, η οποία υπόσχεται ότι θα παίζει μόνο heavy metal στην τιμή των 6,66 δολαρίων το μήνα.

«Φανταστείτε ένα Netflix, αλλά μόνο metal», περιέγραψε ο δημιουργός Samuel Douek, ο οποίος συνέλαβε την ιδέα για την πλατφόρμα από το «πόσο δύσκολο είναι βρει ποιοτικό heavy metal, κάποιος που είναι fan όλη του την ζωή».

Η υπηρεσία είναι τώρα διαθέσιμη και παρέχει πρόσβαση σε ντοκιμαντέρ, ταινίες, συνεντεύξεις, ζωντανές συναυλίες και πλάνα από τα παρασκήνια. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η βιβλιοθήκη του Thunderflix περιλαμβάνει ήδη περιεχόμενο με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του metal και του hard rock, όπως Iron Maiden, Alice Cooper, Rage Against the Machine, Black Sabbath, Aerosmith και άλλοι, καθώς και το black metal συγκρότημα, Watain υπονοώντας ότι η υπηρεσία σκοπεύει να ικανοποιήσει και τους λάτρεις του underground.

Ο Douek έχει ως όραμα, το Thunderflix «να είναι η κύρια βιβλιοθήκη των επίσημων συναυλιών και ταινιών που έχουν βγει τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια», συμπεριλαμβανομένων «συναυλιών που υπήρχαν μόνο σε VHS ή DVD, ακόμη και εκείνα τα DVD που πήραμε στις περιορισμένες εκδόσεις digipaks με μπόνους συναυλίες ή περιεχόμενο». 

Επίσης, κανένα υπο-είδος δεν είναι εκτός ορίων. «Από death metal μέχρι speed, black, thrash, power και folk… είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι άνθρωποι ότι το Thunderflix είναι φτιαγμένο από metalheads για metalheads», δήλωσε ο Douek. «Δεν είμαστε μεγάλη εταιρεία, είμαστε metalheads που θέλουν να απολαύσουν τις συναυλίες και τα ντοκιμαντέρ μας. Θέλουμε να πληρώσουμε τους καλλιτέχνες και τις εταιρίες όσο αξίζουν. Και θέλουμε να το απολαύσουν όλοι».

Στον ιστότοπο του Thunderflix μπορείτε να ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή και να περιηγηθείτε στο τρέχον περιεχόμενο.