Η Doja Cat αφήνει πίσω της την ποπ και επικεντρώνεται στην πανκ

Instagram @dojacat

Η Doja Cat δήλωσε ότι έχει τελειώσει με την ποπ επειδή δεν είναι πλέον «συναρπαστική». Η αμερικανίδα μουσικός  έκανε την αποκάλυψη σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter στις οποίες είπε στους followers της ότι σχεδιάζει μια μουσική αλλαγή για το επερχόμενο τέταρτο άλμπουμ της, θέλοντας να επικεντρώσει τις προσπάθειές της στο ραπ μελλοντικά, παρόλο που παραδέχεται ότι πολλοί από τους στίχους της είναι «μέτριοι και σαχλοί».

Η ίδια έγραψε: «Όχι πια ποπ... Η ποπ δεν είναι πια συναρπαστική για μένα. Δεν θέλω να φτιάχνω κάτι τέτοιο».

Η Doja Cat πρόσθεσε: «Συμφωνώ επίσης με όλους όσους είπαν ότι η πλειονότητα των ραπ στίχων μου είναι μέτριοι και σαχλοί. Ξέρω ότι είναι. Δεν προσπαθούσα να αποδείξω τίποτα, απλώς μου αρέσει να κάνω μουσική, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω όλους να λένε ότι δεν μπορώ, οπότε θα συνεχίσω».

Η τραγουδίστρια συνέχισε να πειράζει τους followers της αστειευόμενη για το νέο της project  με τον πιθανόν τίτλο «Hellmouth», σε μια ανάρτηση που έγραφε: «Θα είναι ένα γαλλικό conceptual πειραματικό country/bohemian fusion άλμπουμ με την ουσία του blue-grass». Συνέχισε να αστειεύεται ότι έχει τελειώσει με τη μουσική, προτού προσθέσει ότι έκανε πλάκα, γράφοντας στο Twitter: «Θα το τελειώσω αυτό το άλμπουμ, μην ανησυχείτε». Οι αναφορές λένε ότι είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Doja Cat άφησε να εννοηθεί ότι το άλμπουμ θα αλλάξει κατεύθυνση καθώς ήταν ενθουσιασμένη που μπορούσε να παίξει ραπ στο «Vegas» το τραγούδι που συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας «Elvis».

Η Doja Cat πρόσθεσε για τις μουσικές της φιλοδοξίες: «Θέλω να εξερευνήσω την πανκ. Αλλά όχι το ποπ-πανκ. Νιώθω ότι έχουμε αρκετούς καλλιτέχνες ποπ-πανκ αυτήν τη στιγμή. Και αν χρειάζεται να είναι περισσότεροι, ας είναι περισσότεροι, αλλά μην νομίζετε ότι είμαι αυτός που θα το κάνει».

«Θέλω να εξερευνήσω περισσότερο ένα ακατέργαστο, αφιλτράριστο, σκληροπυρηνικό πανκ. Είναι απλώς κάτι που κάνω για τη δική μου προσωπική διασκέδαση - μαζεύω ντράμερ και κιθαρίστες μαζί. Και δεν ξέρω καν αν αυτό θα που θα κάνω θα πετύχει».

 

Video Url