Μία νέα άγνωστη εκδοχή του «Let's Dance» του David Bowie θα κυκλοφορήσει από την Gala Music

Copyright Twitter @Music-News.com

Η Gala Music ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Larry Dvoskin – έναν πολυτάλαντο μουσικό και φιλάνθρωπο που έχει γράψει και έχει επιμεληθεί την παραγωγή τραγουδιών για τους David Bowie, Robert Plant, Bono, Beach Boys και άλλους, με σκοπό να κυκλοφορήσει μια περιορισμένη σειρά από ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα εμπνευσμένα από τον David Bowie, δίνοντας στους θαυμαστές πρόσβαση σε μια άγνωστη εκδοχή της επιτυχίας του 1983, «Let’s Dance». 

Θα είναι διαθέσιμο στις 14 Απριλίου με αφορμή τον εορτασμό της 40ης επετείου του τραγουδιού και του ομώνυμου άλμπουμ, στη νέα πλατφόρμα της Gala Music. Οι θαυμαστές του Bowie θα έχουν ένα περιορισμένο χρονικό περιθώριο για να διεκδικήσουν το ψηφιακό συλλεκτικό κομμάτι. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αγοράσουν ξεχωριστά κομμάτια τέχνης εμπνευσμένα από τον Bowie, με όλα τα έσοδα να δωρίζονται στη MusiCares, την κορυφαία φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει υπηρεσίες υγείας και ανθρώπινων υπηρεσιών στη μουσική κοινότητα.

Η νέα εκδοχή του «Let's Dance» είναι μια συνεργασία μεταξύ του Bowie και του Dvoskin, ο οποίος είναι ο παραγωγός του κομματιού το οποίο ηχογραφήθηκε 19 χρόνια μετά την αρχική επιτυχία του 1983. Μέσω της προσπάθειας της Gala Music να παρέχει στους καλλιτέχνες την πλατφόρμα για να μοιράζονται τη μουσική όπως αυτοί θέλουν, οι σύγχρονοι θαυμαστές του Bowie μπορούν επιτέλους να δουν το μακρύ ταξίδι του κομματιού να καρποφορεί, ενώ ωφελούν τη MusiCares και την αποστολή της να παρέχει ένα δίχτυ ασφαλείας για τη μουσική κοινότητα.

 

 

Ο Dvoskin εξηγεί περαιτέρω: «Είμαι πρώτα και κύρια ένας τεράστιος θαυμαστής του Bowie. Θα ήταν λάθος να προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε το πρωτότυπο. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Ο David απλά φαντάστηκε μια πιο ονειρική, ηλεκτρονική έκδοση».

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο David Bowie ήταν στην πρώτη γραμμή των trends, αλλάζοντας την ποπ κουλτούρα με κάθε νέα εκδοχή της καλλιτεχνικής του έκφρασης. Τα συλλεκτικά αντικείμενα του Bowie παραμένουν πιστά στο καινοτόμο πνεύμα του μέσω της τεχνολογία blockchain της Gala Music. Εκτός από την πρόσβαση στην ακυκλοφόρητη έκδοση «Let's Dance», τα συλλεκτικά αντικείμενα περιλαμβάνουν αποκλειστική τέχνη εμπνευσμένη από τον David Bowie, τα οποία οι θαυμαστές μπορούν είτε να κρατήσουν ως ψηφιακά αναμνηστικά είτε να τα ανταλλάξουν για πρόσθετες ανταμοιβές.

«Η Gala Music είναι η πρώτη πλατφόρμα για την οποία αισθάνομαι σίγουρος ότι υποστηρίζει πραγματικά τους καλλιτέχνες. Είναι συναρπαστικό να νιώθεις τα αστέρια να ευθυγραμμίζονται για την 40η επέτειο του «Let’s Dance», εξηγεί ο Dvoskin επιλέγοντας την Gala Music για την κυκλοφορία της σειράς.