Peter Gabriel - i/o (Bright-Side Mix)

Κάθε μήνα στην πανσέληνο ο Peter Gabriel κυκλοφορεί και ένα νέο τραγούδι, αυτή τη φορά είναι το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ

Τους τελευταίους μήνες, ο Peter Gabriel κυκλοφορεί τραγούδια από το άλμπουμ του I/O, στην πανσέληνο κάθε μήνα. Μετά τα « Panopticom », « The Court » και « Playing for Time », κυκλοφόρησε τώρα το «I/O (Bright-Side Mix)».

Ο Gabriel έγραψε και παρήγαγε το "I/O" στα Real World Studios του στο Wiltshire της Αγγλίας, καθώς και στο Beehive στο Λονδίνο. Στο σινγκλ συμμετέχει η χορωδία Soweto Gospel. Σε μια δήλωση για το τραγούδι, ο Gabriel εξήγησε:

Αυτό το μήνα το τραγούδι είναι "I/O" και το "i/o" σημαίνει "είσοδος / έξοδος". Το βλέπετε στο πίσω μέρος πολλών ηλεκτρικών συσκευών και απλώς πυροδότησε μερικές ιδέες για τα πράγματα που βάζουμε και βγάζουμε από τον εαυτό μας, με φυσικούς και μη φυσικούς τρόπους. Αυτό ήταν το σημείο εκκίνησης αυτής της ιδέας και στη συνέχεια η προσπάθεια να μιλήσουμε για τη διασύνδεση των πάντων.

Όσο μεγαλώνω, μάλλον δεν γίνομαι πιο έξυπνος, αλλά έχω μάθει μερικά πράγματα και είναι πολύ λογικό για μένα ότι δεν είμαστε αυτά τα ανεξάρτητα νησιά που μας αρέσει να πιστεύουμε ότι είμαστε, ότι είμαστε μέρος αυτών αλλά ως ένα ολόκληρο. Εάν μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας ως καλύτερα συνδεδεμένους, ακόμα μπερδεμένους ανθρώπους, αλλά ως μέρος ενός συνόλου, τότε ίσως υπάρχει κάτι να μάθουμε;

Ο Γκάμπριελ πρόκειται να κάνει περιοδεία στην Ευρώπη αυτή την άνοιξη, ξεκινώντας τον Μάιο στην Κρακοβία της Πολωνίας. Η περιοδεία του περνά προς στη Βόρεια Αμερική τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Video Url