Ο Bruce Dickinson των Iron Maiden αποκαλύπτει τον αρραβώνα του με την Leana Dolci

Copyright Facebook @Leana Dolci

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, αναφέρθηκε στην Leana Dolci ως «η αρραβωνιαστικιά μου» σε μια πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του καναλιού N1, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι στο Σεράγεβο στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο Dickinson αναφέρθηκε στην Dolci ως «η αρραβωνιαστικιά μου». Αν όντως παντρευτεί με τη Γαλλίδα γυμνάστρια, θα είναι ο τρίτος γάμος του.

Ο Dickinson, 64 ετών, ήταν στο Σαράγεβο για να προωθήσει την παράσταση Concerto For Group And Orchestra του Jon Lord τον περασμένο μήνα. Συγκεκριμένα ο frontman των Iron Maiden είπε: «Θα έρθει και η αρραβωνιαστικιά μου. Δεν έχει βρεθεί ποτέ εδώ. Είναι Γαλλίδα. Ελπίζω ότι θα έχει λίγο χρόνο να δει την πόλη. Και όχι μόνο τα άσχημα μέρη, αλλά και τα υπέροχα κομμάτια του Σαράγεβο».

Η πολυτάλαντη Leana Dolci με καταγωγή από την Γαλλία αρθρογραφεί σε μουσικά θέματα, είναι γυμνάστρια, fashion blogger και έχει έντονη δραστηριότητα στο διαδίκτυο. Είναι γεννημένη το 1975 και έχει σπουδάσει μεσαιωνική ιστορία.

 

Copyright Facebook @Leana Dolci

 

Ο Dickinson έπαιξε ζωντανά με το συγκρότημα του, Skunkworks στο κατεστραμμένο από τον πόλεμο Σεράγεβο το 1994 εν μέσω της πολιορκίας της πόλης – μια μάχη που κράτησε τρεισήμισι χρόνια και στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 13.000 ανθρώπους. Το 2019 ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης της πόλης.

Οι Maiden είναι μεταξύ των συγκροτημάτων που επιβεβαιώθηκαν για το πρώτο Power Trip Festival που θα πραγματοποιηθεί φέτος, από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια. Μαζί τους θα είναι οι Guns N' Roses, AC/DC, Ozzy Osbourne, Metallica και Tool.

 

Video Url