Ο Jack Black ετοιμάζει επικό reunion για την 20η επέτειο του «School of Rock»

Ο Jack Black επιβεβαίωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Entertainment Tonight, ότι σχεδιάζει reunion με τους νεότερους συμπρωταγωνιστές του στο «School of Rock» φέτο,ς για να γιορτάσει την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία της ροκ κωμωδίας. Διάφορα μέλη του καστ έχουν βρεθεί από κοντά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά φαίνεται ότι ο Jack Black σχεδιάζει μια επική επανένωση για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του «School of Rock».

«Όλα αυτά τα παιδιά  ήταν 10 ετών όταν κάναμε αυτήν την ταινία και τώρα είναι όλα 30», είπε ο Black. «Θα μαζευτούμε και θα γιορτάσουμε επέτειο 20 χρονών. Μας αρέσει να τζαμάρουμε. Ανυπομονώ να τους δω όλους ενήλικες».

Ο Jack Black πρόσθεσε ότι θα χρησιμοποιήσει «100 τοις εκατό» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο από την επερχόμενη επανένωση. Στο «School Rock», σε σκηνοθεσία Richard Linklater και σενάριο από τον δημιουργό του «The White Lotus», Mike White, πρωταγωνίστησε ο Black ως Dewey Finn, ένας άτυχος κιθαρίστας που δημιουργεί μια αυτοσχέδια μπάντα από παιδιά, ενώ διδάσκει ως αναπληρωτής σε ένα σχολείο. Ο White, η Sarah Silverman και η Joan Cusack έπαιξαν επίσης στην ταινία, ενώ μεταξύ των παιδιών ηθοποιών ήταν και η Miranda Cosgrove.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Απρίλιο, ο Black είπε στο Entertainment Tonight ότι το «School of Rock» παρέμεινε η κορυφαία στιγμή της καριέρας του. «Οι καλύτερες αναμνήσεις μου είναι ακριβώς αυτή η ομάδα παιδιών και πόσο αστεία και υπέροχα ήταν», είπε τότε. «Είναι σίγουρα το αποκορύφωμα της καριέρας μου, μπορώ να το πω αυτό, ειλικρινά». Η ταινία δημιούργησε και το ομώνυμο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ και μια σειρά Nickelodeon.

Το «School of Rock» μπορεί να είναι το αποκορύφωμα της καριέρας του Black, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είναι η ταινία για την οποία είναι πιο περήφανος. «Με έναν περίεργο τρόπο, μπορεί να είναι το Tenacious D in the Pick of Destiny, γιατί αυτή είναι η μόνη ταινία που έγραψα», είπε πρόσφατα ο Black στο περιοδικό People. «Λοιπόν, αυτό είναι στην πραγματικότητα το πραγματικό μου μωρό. Ίσως δεν είναι το καλύτερο, αλλά είμαι περισσότερο περήφανος για αυτό».

 

Video Url