Ακούστε το νέο άλμπουμ της Melanie Martinez

Η Melanie Adele Martinez (γεννημένη στις 28 Απριλίου 1995) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Γεννημένος στην Astoria του Queens και μεγαλωμένη στο Baldwin της Νέας Υόρκης, η Martinez έγινε γνωστή το 2012 αφού εμφανίστηκε στο αμερικανικό τηλεοπτικό σόου ταλέντων The Voice. Μετά το σόου, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της σινγκλ "Dollhouse", ακολουθούμενο από το ομώνυμο ντεμπούτο EP της (2014), μέσω της Atlantic Records. Το 2023 κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «Portals».

Η Martinez κυκλοφόρησε αργότερα το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της, Cry Baby (2015), το οποίο στη συνέχεια πιστοποιήθηκε ως διπλά πλατινένιο από την Recording Industry Association of America (RIAA). Τα τραγούδια του Martinez "Sippy Cup", "Mad Hatter", "Mrs. Potato Head", "Cry Baby",  "Pacify Her" και "Soap",  ήταν όλα πιστοποιημένα χρυσά στις Η.Π.Α. και τα τραγούδια της "Dollhouse" και "Pity Party" έλαβαν πλατινένια πιστοποίηση από την RIAA.

Η Martinez κυκλοφόρησε το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της, K–12 (2019), μαζί με τη συνοδευτική ταινία, ως συνέχεια της ιστορίας του Cry Baby. Το EP της κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα το 2020, με το όνομα After School.

Video Url