Δείτε το νέο εντυπωσιακό βίντεο των Jethro Tull για το single «Hammer On Hammer»

Copyright Instagram @jethrotull_

Οι Jethro Tull μοιράζονται ένα εντυπωσιακό βίντεο για το ολοκαίνουργιο single τους, Hammer On Hammer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Είναι το τρίτο σινγκλ από το επερχόμενο 23ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, RökFlöte, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω της InsideOut Music στις 21 Απριλίου.

«Το Hammer On Hammer εμπνέεται από τον σκανδιναυικό θεό Θωρ, έναν πιστό και έντιμο πολεμιστή που φοράει μια ισχυρή συμβολική ζώνη και κρατά ένα σφυρί», εξηγεί ο ηγέτης της μπάντας, Ian Anderson. «Ο νέμεσης και θανάσιμος εχθρός του ήταν ο Jormungand, το θαλάσσιο φίδι».

 

 

Το RökFlöte είναι η συνέχεια του επιτυχημένου, The Zealot Gene του 2022, το οποίο ήταν το πρώτο άλμπουμ των Jethro Tull που μπήκε στο Top 10 του Ηνωμένου Βασίλειου εδώ και 50 χρόνια. Πρόκειται για έναν άλμπουμ 12 κομματιών που βασίζεται στους χαρακτήρες και τους ρόλους μερικών από τους βασικούς θεούς της παλιάς εποχής, σύμφωνα με την σκανδιναβική μορφή του παγανισμού, ενώ ταυτόχρονα εξερευνά το RökFlöte ή ροκ φλάουτο, το οποίο φυσικά ο Ian Anderson έχει κάνει εμβληματικό.

Οι Jethro Tull θα παίξουν ένα μοναδικό σόου στο Shepherd's Bush Empire του Λονδίνου στις 23 Μαΐου και θα έιναι headliners επίσης στο Walled Garden Music Festival, το οποίο λαμβάνει χώρα στο κάστρο του Tonbridge στο Κεντ, τον Σεπτέμβριο.

 

Video Url