Radiohead, Florence + The Machine, Bruce Springsteen και άλλοι στο soundtrack του Guardians of the Galaxy Vol. 3

Copyright Instagram @guardiansofthegalaxy

Η νέα ταινία της Marvel, Guardians of the Galaxy Vol.3 δεν θα βγει στις αίθουσες των κινηματόγραφων για άλλον ένα μήνα, αλλά ο σκηνοθέτης James Gunn έχει ήδη αποκαλύψει το επίσημο soundtrack. Πριν από την κυκλοφορία του σε CD και διαθέσιμο για download στις 3 Μαΐου, θα μπορείτε να το ακούσετε σε streaming μέσω της Apple Music ή του Spotify παρακάτω:

Σε μια συνέντευξη στο Rolling Stone, ο Gunn εξήγησε γιατί μια ακουστική εκδοχή του "Creep" των Radiohead δίνει τον τόνο της ταινίας. «Δεν ξεκινάει με το "Mr. Blue Sky" των Electric Light Orchestra, όπως το δεύτερο Guardians of the Galaxy», είπε. «Δεν ξεκινά με το "Come and Get Your Love" των Redbone, όπως η πρώτη ταινία. Ξεκινά με την ακουστική εκδοχή του "Creep" των Radiohead. Και έτσι, από την αρχή το κομμάτι δίνει ένα πολύ διαφορετικό τόνο από τις άλλες δύο ταινίες». 

Εκτός από τους Radiohead, το soundtrack του Guardians of the Galaxy Vol. 3 περιλαμβάνει το "Dog Days Are Over" των Florence + The Machine, το "Badlands" του Bruce Springsteen, το "Crazy on You" των Beastie Boys, το "No Sleep Till Brooklyn" επίσης των Beastie Boys και το "In the Meantime" των Spacehog, το τελευταίο εκ των οποίων είναι αυτό που εμφανίζεται στο τρέιλερ.

Το Guardians of the Galaxy Vol.3 θα κλείσει την τριλογία όταν θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου.

 

Video Url