Τα αδέλφια Liam και Noel Gallagher έτοιμοι να ξανασμίξουν, αφήνοντας πίσω τις διαφορές τους

Copyright Instagram @oasis

Ο Liam και ο Noel Gallagher βρίσκονται σε επαφή «κεκλεισμένων των θυρών» και από ότι φαίνεται ετοιμάζονται για επανένωση.

Τα διάσημα αδέρφια Liam και Noel Gallagher θα μπορούσαν να επανασυνδεθούν νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς όπως δηλώνου οι ίδιοι «κάνουν βήματα για να ξαναχτίσουν τη σχέση τους». Αλλά τώρα, οι δυο τους είναι έτοιμοι να αφήσουν πίσω τους χρόνια διαμάχης σε μια προσπάθεια να ανέβουν ξανά μαζί στη σκηνή.

Σύμφωνα με την Daily Star, ο Liam και ο Noel φλερτάρουν με την ιδέα να πάνε και να δουν μαζί τη Μάντσεστερ Σίτι σε κάποιον  αγώνα. Βρίσκονται επίσης προφανώς «σε συνομιλίες» για να συναντηθούν για μια βόλτα στο Hampstead Heath του βόρειου Λονδίνου - το οποίο βρίσκεται κοντά στα σπίτια και των δύο τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun: «Ο Noel και ο Liam βρίσκονται σε επαφή πίσω από κλειστές πόρτες. Κάνουν και οι δύο διστακτικά βήματα για να συναντηθούν και να ξαναχτίσουν τη σχέση τους. Υπάρχει πολύς χαμένος χρόνος για να αναπληρώσουν και  έχουν και οι δυο τους χάσει τόσα πολλά από τις ζωές τους. Πρέπει να φτιάξουν τον αδελφικό τους δεσμό πριν καν σκεφτούν να επιστρέψουν στο στούντιο για μια επανένωση των Oasis, αλλά υπάρχει φως στον ορίζοντα».

Η εφημερίδα ισχυρίστηκε επίσης ότι τα αδέρφια «δεν ενοχλούνται» από τις φήμες επανένωσης που προέρχονται από τους θαυμαστές του Oasis. Ο Noel και ο Liam τα έσπασαν τον Αύγουστο του 2009, αφού ο Liam υπέφερε από λαρυγγίτιδα και ακύρωσε μια ζωντανή τους εμφάνιση σε ένα φεστιβάλ. Ωστόσο, ο Noel υποστήριξε ότι είχε απλώς hangover. Μετά τους ισχυρισμούς του Noel, ο Liam ζήτησε συγγνώμη, την οποία ο Noel δέχτηκε, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε από το συγκρότημα. Μιλώντας τότε, ο Noel είχε πει: «Απλώς δεν μπορούσα να συνεχίσω να δουλεύω με τον Liam ούτε μια μέρα παραπάνω».

Στον απόηχο του χωρισμού των Oasis, οι δυο τους έχουν εμπλακεί σε μια δημόσια διαμάχη από τότε. Ο Liam δημιούργησε τους Beady Eye με τους συναδέλφους του στους Oasis, Andy Bell, Gem Archer και Chris Sharrock. Ωστόσο, μετά από κακές πωλήσεις άλμπουμ, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και ο Liam ξεκίνησε μια σόλο καριέρα. Ο Noel έφτιαξε επίσης τους Noel Gallagher’s High Flying Birds και σημείωσε αρκετή επιτυχία, ενώ φέτος θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ τους Council Skies.

 

Video Url