«Είχα μόνο 45 λεπτά ζωής» - Οι Iron Maiden πλήρωσαν για την θεραπεία του πρώην τραγουδιστή τους, Paul Di'Anno

Wikimedia Commons / Virada Cultural 2008

Οι Iron Maiden ήταν εκεί, όταν ο πρώην τραγουδιστής τους, Paul Di'Anno βρέθηκε να έχει οικονομικές δυσκολίες, μετά από μήνες χειρουργικών επεμβάσεων και θεραπείας πέρυσι.

Ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Paul Di'Anno, επιβεβαίωσε πρόσφατες αναφορές, ότι το παλιό του συγκρότημα τον βοήθησε να πληρώσει για μια σημαντική χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και τη μετέπειτα θεραπεία που έκανε πρόσφατα πριν από την επιστροφή του στις περιοδείες.

Ο Di'Anno, ο οποίος ήταν ο frontman των Iron Maiden από το 1978 έως το 1981 και τραγούδησε στα δύο πρώτα κλασικά άλμπουμ του συγκροτήματος, Iron Maiden (1980) και Killers (1981), υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, στην Κροατία τον Σεπτέμβριο μετά από μήνες θεραπείας και πολλών επεμβάσεων. Οι θαυμαστές του είχαν συγκεντρώσει πάνω από 11.000 βρετανικέ λίρες μέσω μιας εκστρατείας crowdfunding για να βοηθήσουν τον Di'Anno.

Όταν ρωτήθηκε από το μεξικάνικο MB Live αν αληθεύει ότι οι Maiden είχαν βοηθήσει στη χρηματοδότηση της θεραπείας του στην Κροατία, ο τραγουδιστής απάντησε σύμφωνα με το Blabbermouth: «Όταν αρρώστησα για πρώτη φορά, αναγκάστηκα να μεταφερθώ επειγόντως από την Αργεντινή με ένα ιδιωτικό ιατρικό αεροπλάνο, κάτι που μου κόστισε πολλά χρήματα. Όταν έφτασα στην Αγγλία με σηψαιμία, είχα μόνο 45 λεπτά ζωής. Με γέμισαν αντιβιοτικά και πέρασα οκτώ μήνες στο νοσοκομείο. Έτσι, στο τελευταίο κομμάτι της θεραπείας, το συγκρότημα ήταν πολύ cool. Πλήρωσαν για τις θεραπείες των τελευταίων δύο μηνών, κάτι που θα είμαι για πάντα ευγνώμων γι' αυτό».

Ο Di'Anno επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτός και ο μπασίστας/αρχηγός του συγκροτήματος των Maiden, Steve Harris, παραμένουν σε επαφή για να συζητήσουν για το ποδόσφαιρο και ότι εξακολουθεί να λαμβάνει δικαιώματα από τότε που ήταν με το συγκρότημα, προσθέτοντας: «Ναι. Πληρώνομαι ακόμα για τα δικαιώματα. Μόλις υπέγραψα μια συμφωνία με την Sony Publishing, οπότε μου επιστρέφουν όλα τα δικαιώματα μου τώρα».

 

Video Url